Всі друзі воюють, - відома волинська волонтерка пішла в армію

Всі друзі воюють, - відома волинська волонтерка пішла в армію
Відома волинська волонтерка Тетяна Губанова (Должко) пішла на військову службу за контрактом. Водночас полишати волонтерство наміру не має.

Про це вона розповіла у коментарі ВолиньPost.

Должко розповіла, що контракт підписала ще в п’ятницю, 9 грудня. Тож сьогодні у неї перший день у новій іпостасі – військовослужбовця Збройних сил України.

«Я давно того хотіла. Оскільки три роки у волонтерстві дали багато знань і вмінь, і я їх можу застосувати там всередині», - каже Должко. Вона спостерігала за досвідом інших волонтерів, які зараз у лавах ЗСУ. Наприклад, Альона Вербицька, яка працює у Генштабі.

«Тобто волонтери всередині ЗСУ дають дуже потужний результат для того, щоб розвивати армію. Оскільки у мене майже вся родина у війську, чоловік воює на передовій, всі мої друзі на передовій», - зазначила вона.

При цьому Тетяна Должко переконує, що не має наміру покидати волонтерську діяльність. «Але далі бути у волонтерстві, яким воно є нині, я не маю ні бажання, ні сил», - зізналася вона.

Нестиме службу Тетяна Должко у нещодавно створеній в Луцьку військовій частині, яка займається ремонтом автомобільної техніки.

«Це частина не бойова, стаціонарна, займатиметься ремонтом автомобілів. Я буду начальником сховища, відповідати за майно. Тобто те, що і робила», - зазначила вона.

Також Должко розвінчує стереотип, що армія – нежіноча справа.

«У нас є багато жінок у війську, які успішно виконують свої функції. Треба відходити від цих стереотипів», - сказала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
может хоть там кто вставит
Відповісти
Останні новини
Всі друзі воюють, - відома волинська волонтерка пішла в армію
12 грудень, 2016, 20:18