Прооперували хлопця, який у комі після аварії на Дубнівській

Прооперували хлопця, який у комі після аварії на Дубнівській
Стан 16-річного Влада Андрушківа, який наразі бореться за життя під наглядом лікарів, важкий та нестабільний. Станом на 12 грудня хлопця прооперували, проте він досі залишається у комі.

Про це повідомляє інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор приватного підприємства Володимир Мігас,перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле), збив 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській. Після того, як збив дитину, він продовжував рух, ще й зачепив 2 транспортних засоби.

Володимиру Мігасу суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою не більше як на 60 діб - доки чоловік не внесе заставу в 275 тисяч гривень.

Постраждалий шістнадцятирічний учень правознавчого коледжу Владислав перебуває в реанімації Волинської обласної дитячої лікарні, де лікарі борються за його життя.

За даними видання, 10 грудня стан Влада різко погіршився, тому о 22.00 лікарі зважилися провести операцію попри те, що пацієнт у комі.

За словами родичів Влада Андрушківа, у нього розірвалася селезінка, тому на селезінці та печінці встановили дренаж, аби запобігти втраті крові. Також, під час операції лікарі виявили у хлопця гематому на підшлунковій залозі.

«Його стан залишається тяжким і нестабільним та може змінитися в будь-який момент» - додають родичі.

Друзі та знайомі просять допомогти родині Влада Андрушківа та збирають кошти на його лікування. Так, у Луцьку відбудеться благодійний акустичний вечір, організований однокласниками та друзями в підтримку ініціативи збору коштів на лікування Влада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже буде спокійно жити?
Відповісти
Останні новини
Прооперували хлопця, який у комі після аварії на Дубнівській
12 грудень, 2016, 19:12