У Горохові вшанували пам’ять загиблого азовця

У Горохові вшанували пам’ять загиблого азовця
Волиняни вшанували пам’ять загиблого у російсько-українській війні бійця полку «Азов» Ігоря Сливки, який мав псевдо «Тихий».

Побратими відвідали могилу загиблого Героя у місті Горохів.

«Разом із побратимами, друзями та сім'єю Ігоря ми зібралися, аби вшанувати пам'ять Героя. Герої не вмирають!», - йдеться на сторінці Цивільного корпусу «Азову».

«Вже другий рік як ти нас збираєш. Вже другий рік як тебе не вистачає, друже! І знову погода плаче як і два роки тому, коли ти повернувся з під Павлополя до рідного Горохова, востаннє.Вічна пам'ять і слава тобі, друже Тихий!», - також пише на своїй сторінці у Facebook побратим загиблого Павло Данильчук.

Ігор Сливка пішов добровольцем на схід. Його життя закінчилося зненацька за 25 км від Маріуполя. Доброволець загинув у 12 грудня 2014 року біля села Павлопіль. Тоді група дозору полку Азов разом із розвідниками ЗСУ виявили та ліквідували снайперську пару супротивника та знищили ворожу ДРГ, яка влаштувала засідку. Однак автомобіль, на якому рухався екіпаж азовців, підірвався на встановленому терористами фугасі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НУ ВОТ И СЛАВНЕНЬКО.
Відповісти
...Душу й тіло ми положим за свою свободу... Шкода, що не всі це розуміють в нашій державі. Важко без чоловіка, батька, друга... Віримо, що не даремно він поклав своє життя, його душа завжди з нами.
Відповісти
Останні новини
У Горохові вшанували пам’ять загиблого азовця
13 грудень, 2016, 00:15