У Луцьку з автобуса висадили бійця АТО

У Луцьку з автобуса висадили бійця АТО
Водій автобуса «Луцьк-Нововолинськ» відмовився від перевезення учасника бойових дій, мотивуючи це відсутністю місць.

Про це сам військовий написав у спільноті Спілки воїнів АТО Волині у соціальній мережі ВКонтакті, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

«Побратими!Скільки може тривати неповага до ветеранів АТО? Сьогодні у Луцьку, на Володимирській, сідаю в автобус сполученням «Луцьк – Нововолинськ», а водій побачивши убдешку каже, що немає місць і виганяє, після мене заходять дві жінки, платять гроші і їдуть. Обуренню просто немає меж!» – йдеться у дописі Віталія Семенюка.

Нагадаємо, минулого місяця подібна історія трапилася у Нововолинську. Тоді водій автобуса вигнав бійця з транспорту, незважаючи на наявність придбаного у касі автостанції квитка по пільгових тарифах. Згодом перевізника, який обслуговував маршрут, позбавили ліцензії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...написав у спільноті Спілки воїнів АТО Волині у соціальній мережі ВКонтакті"

ви геть нерозумні, знайшли де просвої проблеми писати, прямо окупанту на тарілочці всю інформацію про себе несете!
Відповісти
Мало грошей заробляєте? Я теж маю посвідчення. Але воно вдома лежить і ніколи їм не користуюсь. Є і бідніші за мене люди
Відповісти
Треба прийняти закон, щоб таких водіїв відправляли зразу на передову.Якщо старший віком, буде дрова там рубати, одежу прати, окопи ремонтувати.От тоді задумався б кожен не за гроші, а про душу.І такі люди в церкву не ходять, бо БОЖОГО В ДУШІ НЕ МАЮТЬ.БОЖЕ, ВЕЛИКИЙ,, ЕДИНИЙ НАМ УКРАЇНУ ХРАНИ.
Відповісти
я розумію коли пільги дають тим хто втратив здоров'я і став інвалідом в ато ,батькам які втратили своїх синів ,жінкам які стали вдовами і дітям які втрати батька в ато , а всіх остальних не розумію ви ж в ато отримували гроші за те що захищали Україну вам надали пільги на оплату комуналки....., може коли ноги руки і голова на місці ви б старались заробити гроші на проїзд
Відповісти
А мой комментарий почему модеры не пропускают?
Покупайте билеты на автостанции и всегда будут места, в случае отказа тогда водиле точно мало не покажется.
Відповісти
Скажіть коли до відповідальность притягнуть Гунчика з Палицею саме вони як влада повинні забезпечити компенсацію за пільговий проїзд. Жодної копійки на компенсацію за пільговий проїзд не виділили тільки щоки надувають критикуючи водіїв.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку з автобуса висадили бійця АТО
13 грудень, 2016, 08:00