У міліції напад на офіс Голєвої назвали «інсценуванням»

У міліції напад на офіс Голєвої назвали «інсценуванням»
У міліції заявили, що напад на офіс кандидата в народні депутати Олени Голєвої у Луцьку не являв ніякої небезпеки, більше того: окремі з нападників були знайомі з працівниками штабу Голєвої.

Таку інформацію 15 жовтня заявив начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області Михайло Руденко.

Нагадаємо, - 13 вереснядо офісу кандидата у народні депутати по 22 виборчому округу Олени Голєвої, що знаходиться у приміщенні швейної фабрики на вулиці Бойка у Луцьку, увірвався десяток людей і влаштував погром.

Начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області Михайло Руденко заявив, що є підстави вважати напад на офіс кандидата «інсценуванням».

«Відомо одне: це було інсценовано театральне дійство, метою якого не було завдання шкоди майну, чи здоров'ю Голєвій та особам, які знаходилися в офісі», - заявив міліціонер.

«Першочергово відпрацьовувалася ситуація, що це був напад, погром розбійний, чи злочин проти здоров'я чи життя, можливо, Голєвої. Але шляхом проведення слідчих дій більшість учасників були встановлені… Ми прийшли до висновку, що ніякої загрози не було. Тому що ці учасники - звичайні лучани, більшість із них безробітні, приймають участь в різного роду піар-акціях на вулицях, пов'язаних із передвиборчими перегонами», - сказав Руденко.

«Більше того, деякі з цих осіб, які приймали участь, знайомі безпосередньо з представниками штабу Голєвої, тому особливої безпеки бути не могло. Це звичайна передвиборча кампанія», - додав він.

«Ми поки що встановлюємо наявність чи відсутність складу злочину. Якщо буде встановлений дійсний склад злочину, можна буде говорити про замовників. Якщо цього злочину не буде, то говорити про замовників ми офіційно не маємо права, бо злочину нема», - пояснив правоохоронець.

«Коли буде надана правова кваліфікація діям, це буде дрібне хуліганство, чи хуліганство, цій справі буде поставлено кінцеву точку», - вважає Руденко.

«Повинен відверто офіційно заявити, що до вказаної події жоден з опонентів по передвиборчих перегонах Голєвої не був причетний, в тому числі і Ігор Палиця», - повідомив начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так хто ж його інсценував те театральне дійство? А нападники було знайомі з працівниками штаба Палиці? А де ж запис журналістки, яка змімала це інсценування та є працівницею штаба Палиці?Чи причетні працівники штаба Палиці до цього театралізованого дійства, якщо не він сам, його що допитували? Цікаво,цікаво, як на мене ,дуже багато запитань саме до міліції,особливо до керівника слідства, який трвалий час працював в Івано-Франківська як і Палиця
Відповісти
При чому тут Палиця? Голєва бачить, що зовсім мало відсотків набере, то вирішила хлопців найняти, щоб мученицю із себе зробити. Така собі Тимошенко місцевого значення. А тут хлопців міліція допитала і вони все розповіли. А відео про напад якраз голєва у своїй агітації використовує. Значить знала про бійку на Коперніка і послала своїх із камерою все зняти.
Відповісти
А що, ви іншого чекали? Юлію Тимошенко та Юрія Луценка посадили до в'язниці ті самі правоохоронці і розповіли , що ті самі винні. Як на мене,аналогічна ситуація. Ті ,хто колись мав нещастя мати справи з міліцією, знають , що справи повертають так, як треба. Тримайтесь, Олено
Відповісти
Голєва заради власної вигоди піде на любу підлість. Дуже підступна людина. А про цю інсценіровку було відомо з першого ж дня.
Відповісти
Останні новини
У міліції напад на офіс Голєвої назвали «інсценуванням»
15 жовтень, 2012, 14:52