У Луцьку вручали відзнаки

У Луцьку вручали відзнаки
У Луцькій міські раді вручали нагороди.

Вручення відбувалось сьогодні, 13 грудня, перед початком оперативної наради, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Подяку голови Волинської обласної ради отримала директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради Карп’як Лариса Володимирівна.

За значний особистий внесок у розвиток автомобілебудівної галузі України, а також з нагоди 50-річчя від дня народження було нагороджено Почесною грамотою міського голови директора дочірнього підприємства «Автоскладальний завод №1» публічного акціонерного товариства «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» Джулу Миколу Михайловича.

За значний внесок у розвиток і організацію волонтерського руху, а також з нагоди Міжнародного дня волонтера нагороджено Подяками міського голови волонтерів: Охримчука Андрія Віталійовича та Ватащука Мирослава Васильовича.


Подяку міського голови вручено начальнику відділу нагляду за правильністю призначення (перерахунку) та виплати пенсії департаменту соціальної політики Луцької міської ради Новосад Оксані Борисівні.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Андрію Гілю - 60!
13 грудень, 2016, 11:50
У Луцьку вручали відзнаки
13 грудень, 2016, 11:40