Стало відомо, з якими селами ще співпрацюватиме Луцьк

Стало відомо, з якими селами ще співпрацюватиме Луцьк
Луцьк працюватиме щодо налагодження співпраці з навколишніми територіальними громадами.

Під час оперативної наради Луцької міської ради сьогодні, 13 грудня, заступник міського голови Сергій Григоренко зауважив, що нещодавно Підгайцівська сільська рада виявила бажання співпрацювати з Луцьком, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

За його словами, нині працюють над напрацюванням договорів. Потому їх розглядатимуть на сесіях обох рад. Сергій Григоренко зауважив, що співпраця повинна бути взаємовигідною. Це дасть можливість розвивати цивільне будівництво, промислові підприємства. Важливим питанням є будівництво об'їзної дороги навколо Луцька.

Також Сергій Григоренко наголосив, що зацікавлені у співпраці з Піддубцівською сільською радою, до якої входять села Піддубці і Гаразджа, адже на її території знаходиться міське кладовище.

Налагоджений хороший діалог з Гіркополонківською сільською радою.

Заступник міського голови зауважив, що вподальшому можливо відбудеться об'єднання.

Також Сергій Григоренко нагадав, що у рамках реформи нині укрупнюються населені пункти. Пізніше заплановано укрупнення районів. Третім же етапом є укрупнення областей. Наразі не відомо, чи це буде, але якщо Луцьк не покаже позитивної динаміки перспектив розвитку, то може втратити статус обласного центру. Від цього програє уся Волинь, а не лише наше місто.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НАРОД!!! ЯКА с.рада підпише договір на співпрацю то там буде потім ж..па. ВИГРАЄ Луцьк і будуть по селах стояти 5-и етажки які будуються за наші податки і жити будемо по луцьких тарифах.А їм всім буде всерівно!!!
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, з якими селами ще співпрацюватиме Луцьк
13 грудень, 2016, 13:49