Одіозний луцький суддя готовий пройти поліграф

Одіозний луцький суддя готовий пройти поліграф
Суддя Луцького міськрайонного суду Ігор Ясельський готовий пройти перевірку на поліграфі.

Про це він заявив під час брифінгу суддів сьогодні, 13 грудня.

Зокрема на запитання активістів про готовність пройти перевірку на поліграфі щодо корупційної складової в його діяльності Ігор Ясельський відповів ствердно.

Нагадаємо, у Луцькому міськрайонному суді триває брифінг за участю Михайла Квятковського, Ігоря Ясельського, Анатолія Пахолюка та Василя Сметани. «У зв’язку із перебуванням на розгляді у Луцькому міськрайонному суді Волинської області справ, які викликають значних суспільний інтерес, а саме: клопотання слідчого СВ Луцького ВП ГУНП у Волинській області про застосування запобіжного заходу відносно підозрюваного Мігаса В.М. та справи про адміністративне правопорушення за статтею 130 КуАП України відносно правопорушника Мігаса В.М», – йшлося в повідомленні для ЗМІ.

Як відомо, слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Ігор Ясельський виніс ухвалу щодо Володимира Мігаса, який 8 грудня на вулиці Дубнівській на пішохідному переході збив неповнолітнього. Громадські активісти, присутні на судовому засіданні, оголошену ухвалу назвали «суддівським шпагатом», адже запобіжний захід підозрюваному обрали у вигляді тримання під вартою, але лише до тих пір, поки він не внесе 275,6 тисячі гривень застави.

Водночас вчора, 12 грудня, стало відомо, що Мігаса відпустили під заставу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Батьки Влада, тримайтеся, не звертайте уваги на цього одіозного\чим одізного?\ своею продажністю\ суддю.Він запустив бумеранг, який колись повернеться до нього тому що всі люди, прочитавши його рішення, йому побажали'' всього доброго''.ДАЙ БОЖЕ СИЛ ВАШОМУ ХЛОПЧИКУ ПЕРЕБОРОТИ ЦЮ БІДУ.А Мігасів з такими суддями ми не скоро поборемо.БОГ ВСЕ БАЧИТЬ ШКОДА ЩО НЕ ЗРАЗУ РІШЕННЯ ВИНОСИТЬ.
Відповісти
Не під заставу, а обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб з визначенням застави, правдиво висвітлюйте інформацію і не вводьте людей в оману, бо застава і арешт з визначенням застави це різні речі.
Відповісти
Театр абсурду: Суддя, котрий сам їздить "навпомацки", вирішує долю іншого горе-водія...
Відповісти
Активісти-бездарі!!!! Немає чим зайнятись, то ходять і мішають суддям працювати. влаштуйтесь на роботу. Суддя взяв під варту і визначив заставу. Що ту не зрозумілого. Зробив все як цього вимагає КПК. Не робіть з мухи слона.
Відповісти
Ти що - з того світу, чи суддя?
Відповісти
ДІЙСНО,ЯК МОЖЕ БРАТИ УЧАСТЬ В РОЗГЛЯДІ СПРАВИ СУДДЯ ЯСЕЛЬСЬКИЙ,КОЛИ САМ ПОРУШУЕ ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ. Д О Ж И Л С Ь,
Відповісти
Бачу тут судді активізувались. Не має про що й говорити.це до маши і гостья
Відповісти
Одіозний??? Ви ще Ковтуненка не бачили
Відповісти
Останні новини
Одіозний луцький суддя готовий пройти поліграф
13 грудень, 2016, 13:50