Назвали ціни на волинські ялинки

Назвали ціни на волинські ялинки
Волинські лісівники вже почали реалізовувати новорічні ялинки та сосни як на Волині, так і поза межами області.

Ціни на ялинки залежать від їх розмірів, - пише Конкурент.

Нині вже встигли реалізувати майже 20 тисяч ялинок, які вирощували спеціально для продажу. Переважно вони розповсюджуються на території Волині, але чимало ялинок поїде у столицю України та Київську область. Також волинські новорічні деревця прикрасять оселі жителів південних та східних областей України.

Для прикладу, днями у ДП «Любешівагроліс» продали в Запорізьку область 623 ялинки. Також є сподівання, що Херсонська область, де цьогоріч категорично заборонено рубку хвойних дерев, закупить для Нового року сосну з Волині.

Що ж до цін на ялинки, то вони рекомендовані Держлісагенством і коливаються в залежності від розміру дерева. Отож, ялинка до 1 метра коштуватиме від 35 гривень, деревце розміром 1, 5 метра – 45 гривень, від 1,5 до 2-х метрів – 65 гривень.

Варто зазначити, що цього року певну кількість ялинок повезуть й волинським бійцям на передову в зону АТО. Окрім ялинок, військовим в АТО лісівники збираються передати й продукти харчування у вигляді консервації та соків. До того ж Волинський лісгосп планує подарувати новорічні дерева сім'ям учасників та загиблих в АТО.

Лісгоспи області вже розпочали традиційну в цей період торгівлю новорічними деревами й передбачають, що активна пора з продажу ялинок традиційно буде у 20-х числах грудня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить на ринку буде ціна кратна трьом
Відповісти