Лікар розповів про стан хлопця, якого збили на Дубнівській

Лікар розповів про стан хлопця, якого збили на Дубнівській
Луцький школяр Влад Андрушків, який постраждав у ДТП на Дубнівській, досі не вийшов з коми. Лікарі оцінюють його шанси як «є надія», проте додають, що хлопця чекає ще не одна операція, тривале лікування та реабілітація.

Про це пише інформаційне агентство Волинські Новини.

Зі слів хірурга обласної дитячої лікарні Ігоря Дородних, хлопець поступив до лікарні у комі та, незважаючи на проведене лікування, він не приходить до тями. Лікар каже, що на больові відчуття пацієнт реагує, і це – хороший показник.

«Одразу після його поступлення були проведені всі обстеження, які дозволяв його стан. Було діагностовано закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку з множинними вогнищами та точковими крововиливами, забій правої та лівої легені, розрив селезінки, розрив правої нирки, велику гематому заочеревинного простору справа, перелом кісток тазу та переломи гомілкових кісток обох ніг», - повідомляє хірург та додає, що наразі лікування скориговано.

Лікар підтвердив інформацію про те, що 10 грудня Влад переніс операцію. Хірургічне втручання стало необхідним у зв’язку з наростаючою анемією. Проте хлопець переніс операцію максимально добре, враховуючи його стан.

Наразі Влад Андрушків перебуває на апараті штучної вентиляції легень. Лікар каже, що при таких обставинах, коли планується підтримувати дихання завдяки апарату тривалий час, необхідно провести процедуру трахостоми.

Хірург Ігор Дородних зізнається, що операцій у підлітка планується ще не одна.

«Дасть Бог, він прийде до свідомості, тоді потрібно буде оперувати ноги. Стан хлопця і хід його лікування може змінюватись протягом дня», - резюмує лікар.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле) збив 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській.

Постраждалий шістнадцятирічний Владислав перебуває в реанімації Волинської обласної дитячої лікарні, де лікарі борються за його життя, а винуватець ДТП Володимир Мігас вийшов під заставу в 275 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановний авторе статті - виправте будь ласка прізвище Владика на АндрушкіВ
Відповісти
Так, ще пару таких статей, и Мигаса ви хер побачете...
Відповісти
*Треостома
Відповісти
Немає правди в цьому світі-помолимося за здоров'я хлопця,а старому пердуну горіти в пеклі, там не відкупиться
Відповісти
Да того Мігаса в тьюрму за те шо зробив!!!!! 275000 тисяч і вишов під заставу- позор нашому поавосуд'ю!!!! Да був би мудья(судья) не хабарник то б сидів той х.... в СІЗО і в тьюрмі пожизнєно!!!
Відповісти
І ще одне пане судья:
Якби ненароком це був ваш син постраждалий ви б теж так вчинили? я думаю що ні....ви б загнали його в Сибірь!!!
Відповісти
Вірю шо з хлопцем все буде добре, от побачите!
Відповісти
було би добре якби ці гроші які були внесені під заставу відали б цьому хлопцеві на лікування...думаю вони б аж ніяк не завадили в даний момент цій сім'ї....а дану особу потрібно під варту!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Лікар розповів про стан хлопця, якого збили на Дубнівській
13 грудень, 2016, 17:18