На Волині через суд кандидату змінили округ

На Волині через суд кандидату змінили округ
Іваничівський районний суд Волинської області задовольнив позовну заяву політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» щодо зміни виборчого округу кандидата у депутати Оксани Ткачової на перших виборах до Павлівської сільської ради об’єднаної громади, які призначено на 18 грудня.

Про це повідомили в громадянській мережі Опора.

До Іваничівського районного суду Волинської області звернулась районна організація партії з адміністративним позовом до Павлівської сільської виборчої комісії. У заяві позивач просив скасувати Постанову№ 3 Павлівської ТВК про реєстрацію кандидата у депутати до Павлівської сільської ради об’єднаної територіальної громади по виборчому округу № 12 Оксани Ткачової і, натомість, зареєструвати кандидата згідно з особистою заявою у виборчому окрузі № 14.

Розглянувши позовну заяву, Іваничівський районний суд постановив позов задовольнити повністю: відмінити Постанову № 3 Павлівської сільської виборчої комісії в частині реєстрації кандидатом у депутати у одномандатному виборчому окрузі № 12 від політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Оксани Ткачової; зобов’язати Павлівську сільську ТВК зареєструвати Оксану Ткачову кандидатом у депутати в одномандатному виборчому окрузі № 14.

Відповідне рішення суд прийняв, керуючись Законом України «Про місцеві вибори», ст. 17, 69, 70, 87, 122, 160-163, 172 КАС України.

У разі виявлення порушень виборчого процесу звертайтесь за телефоном гарячої лінії ОПОРИ:044 591 44 44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.