Волиняни завоювали медалі на чемпіонаті світу з єдиноборств

Волиняни завоювали медалі на чемпіонаті світу з єдиноборств
Волинські спортсмени із спортивних клубів «Pride» та «ВОЇН» привезли нагороди із Чемпіонату світу з козацького двобою та змішаних єдиноборств ММА, який днями відбувся у Харкові.

Команду Волинської області на Чемпіонаті світу, куди з'їхалися представники 16-ти країн, представляли 6 бійців із клубу «Pride» та 10 із «ВОЇНА». На турнір приїхали позмагатися представники Австрії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Ірану, Кіпру, Конго, Литви, Лівану, Марокко, Польщі, Сербії, Туреччини, Туркменістану, Узбекистану, України.

Загалом у турнірі, який тривав три дні, взяли участь близько 650 спортсменів.

Змагання відбувалися на трьох татамі та у закритому октагоні. Мірялися силами та вправністю спортсмени різних вагових категорій, віку та розділів.

Команда клубу «Pride» виступала у категорії боїв за правилами ММА. Із 6 бійців, які тренуються у клубі, трьом вдалося завоювати медалі. Олексій Альберда у категорії 15-18 років, Олег Шрамко серед 13-15-ти річних спортсменів та Роман Гусак у категорії 7-9 років змогли вибороти три золота.

На турнірі Волинь представляли й 10 спортсменів із клубу «ВОЇН» які завоювали, зокрема, 3 золоті медалі – абсолютні перемоги здобули які Іван Пасіч у категорії 13-15 років, Юрій Пасічсеред спортсменів віком 10-12 рокіа та Назар Півторан у категорії 13-15 років.
Бійці провели ряд поєдинків із спортсменами із Азербайджану, Лівану, Туреччини.

Однією з найяскравіших стала сутичка Олексія Альберди із представником Дагестану. У результаті бою не змогли визначити переможця, тож суддівська колегія призначила додатковий раунд. У його ході волинянин здобув перемогу та зірвав шалені оплески залу. До слова, спортсмен виконав норматив майстра спорту України.

«У нас була дуже висока результативність Двоє хлопців ще не мали досвіду міжнародних стартів, але їм не вистачило зовсім трошки. Усі старші ж хлопці реалізувалися, зайнявши перші місця», - зазначив тренер переможців Олександр Кулаков. Тож він задоволений результатами своїх підопічних

До слова, збірна України за підсумками змагань здобула перше загальнокомандне місце.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці! Гідний Спортивний Виступ! Так тримати!
Відповісти
Останні новини
Волиняни завоювали медалі на чемпіонаті світу з єдиноборств
14 грудень, 2016, 12:12