У ПриватБанку заявили про сплановану атаку на банк

У ПриватБанку заявили про сплановану атаку на банк
Розповсюдження серед клієнтів ПриватБанку чуток про швидку "націоналізацію" банку є спланованою атакою на фінансову установу.

Про це повідомив перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський.

“Сама по собі націоналізація не має для вкладників і клієнтів жодних наслідків, оскільки просто призводить до зміни власників, зазначив Олег Гороховський. - Якби держава хотіла націоналізувати банк, то вона діяла би без зайвої публічності. Тут же все по-іншому: використовуючи нерозуміння громадянами суті націоналізації, розганяють паніку. І ми, на жаль, знаємо хто замовник цього і чиїми руками це все реалізовується".

За інформацією Олега Гороховського, банк спокійно сприймає чергову спробу інформаційної атаки, оскільки сьогодні в депозитному портфелі Приватбанку понад 80% строкових депозитів, що виключає сценарій панічного відтоку депозитів раніше терміну.

“Вами маніпулюють. Ви стаєте гвинтиком у великому механізмі по розвалу країни і економіки, якщо у ворога вийде реалізувати свій злий план, то це розвалить економіку країни. Не допомагайте йому в цьому, - зазначив Олег Гороховський. - Давайте краще разом дамо відсіч цим нападкам на найбільш інноваційний та технологічний банк в світі. Може тут і не вибухають бомби, але тут теж проходить лінія фронту".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ПриватБанку заявили про сплановану атаку на банк
14 грудень, 2016, 15:21