І нинішній хороший, - Бунда про новий логотип Луцька

І нинішній хороший, - Бунда про новий логотип Луцька
Начальник управління туризму та промоції Луцької міськради Наталія Бунда запевнила, що сучасний логотип міста хвалять не тільки в Україні, а й за її межами.

Про це пише Конкурент.

Бунда зазначила, що ініціативність лучан підтримує, однак каже, що перед тим, як презентувати новий логотип Луцька, варто було б порадитися із фахівцями.

«Я рада, що ми маємо таких активних громадян, які піклуються про бренд міста, про розвиток міста, про розвиток туризму. Але хочеться також, щоб люди якось враховували попередні напрацювання і те, чим живе місто протягом кількох років. Наш логотип «Луцьк – приємне відкриття» входить в десятку найкращих логотипів в Україні ще за попередніми опитуваннями минулих років. Наш логотип є результатом проведення конкурсу. Багато фахівців оцінюють його не те, що позитивно, а дають йому високу оцінку, зокрема європейські маркетологи і дизайнери», – сказала вона.

Нагадаємо, одна з рекламних агенцій розробила концепцію бренду Луцька, включно з логотипом, яку, після обговорення з лучанами, планують запровадити у місті. Версію концепції нового бренда Луцька презентували вчора, 13 грудня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нє,ну якщо сама Бунда сказала...
Відповісти
Останні новини
І нинішній хороший, - Бунда про новий логотип Луцька
14 грудень, 2016, 17:53