Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 3)

Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 3)
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Про це повідомляють організатори на своїй сторінці у Facebook.

Стали відомі імена ще трьох дітей, яким можна допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Ярослав Мельник – хлопчик, який через місяць відсвяткує свій 10-й День народження. Його батько, старший сержант та командир танка Володимир героїчно загинув під час Дебальцевського «котла». Тож Ярослав з мамою тепер залишилися удвох. Родом з Волині, але нині вони проживають у далекому Дніпрі.

Попри те, що сім’я живе далеко від дому, морально маму Софію з її синочком Ярославом дуже підтримують небайдужі люди, волонтери та й звичайні сусіди.

Ярослав – дуже активний та непосидючий хлопчина. Він любить футбол, відвідує секцію тхеквондо. Попри те, що хлопчик ще доволі юний, він намагається допомагати мамі по господарству, є для неї розрадою та втіхою далеко від рідної Волині.

Софія розповідає, що Ярославчик росте великим патріотом. Навіть коли чує по телебаченню російську мову, просить маму перемкнути на україномовний канал. Дуже любить тваринок. З сім’єю проживають кицька та пес, які є вірними друзями хлопчини.

У День свого народження Ярослав мріє отримати смартфон. Нещодавно мама купила хлопчикові планшет, однак той зламався – і дитина дуже засмутилася.

Аби мати усе необхідне для себе й сина, Софія працює на двох роботах. Сім’я не проти моральної та матеріальної підтримки (адреса для листування та реквізити банківської картки будуть надані бажаючим у приват). Давайте зробимо усе, аби свій 10-річний ювілей Ярославчик зустрів, отримавши омріяний подарунок.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Мельник Ярослав - невдовзі 10 років (11.01.2007).
Ріст:150; Розмір взуття: 38.
Омріяний подарунок: смартфон.
Поповнити рахунок – можна (Приватбанк, надамо у приват).
Адреса для листування та привітання – є (надамо у приват).




Домініка Шепелюк
– дівчинка, котрій через місяць виповниться 8 років. Донька героїчно загиблого під час Іловайського «котла» майора Олексія Шепелюка. Проживає з мамою, двома сестричками та старшим братом.

Домініці дуже не вистачає тата. Дівчинка сумує за ним та пишається, що має такі самі сині очі. Любить Батьківщину та по-дорослому мудро говорить: «Це країна, в якій я народилася, живу. Її захищав та віддав за неї й нас своє життя мій тато».

Домініка із сім’єю проживає в Нововолинську. Навчається у 2 класі однієї з місцевих шкіл. Має багато захоплень, любить усе нове й творче. Попри юний вік, дівчинка може здивувати величезним колом своїх інтересів. «Я полюбляю власноруч виготовляти різні декоративні дрібнички, малювати, читати. Відвідую заняття з фортепіано, вокалу. Займаюся на театральному, художньому та ще декоративно-прикладному гуртках», – розповідає Домініка.

Хоча обирати майбутню професію 7-річна Домініка буде ще нескоро, однак перші мрії в неї уже є. Дівчинка хотіла б у майбутньому стати викладачем художнього мистецтва або акторкою.

Мама Марина, котра залишилася після смерті Олексія сама з чотирма дітками, намагається усе зробити для того, аби вони нічого не потребували. Нині гострих потреб у Домініки немає, однак навесні-влітку їй потрібні будуть нові нарядні туфельки, балетки або ж босоніжки. Сім’я не проти матеріальної допомоги, отримання листів (реквізити картки та поштова адреса в приват).

На День народження Домініка дуже мріє про будиночок для ляльок Барбі. Тож давайте долучимося до здійснення мрії дівчинки.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Шепелюк Домініка - невдовзі 8 років (11.01.2009).
Ріст:145; Розмір взуття: 33-34, худенька.
Омріяний подарунок: будиночок для ляльок Барбі.
Поповнити рахунок – можна (Приватбанк, надамо у приват).
Адреса для листування та привітання – є (надамо у приват).




Даринка Федчишин – дівчинка, яка через місяць відсвяткує свій 7-й День народження. Її тато, доброволець «Правого сектора» Анатолій Федчишин (друг Білий) загинув у серпні 2014 року під час розвідки боєм під Іловайськом. Вдома залишилися дружина Галина на двоє доньок.

Даринка – дуже різносторонньо розвинута дівчинка. Цьогоріч вона пішла у 1-й клас однієї з Любомльських шкіл. Любить навчання, а також малювання. Навіть відвідує такий гурток. Крім того, нещодавно дівчинка почала навчатися грі на бандурі та зробила серйозні кроки в опануванні нотної грамоти. Ще вона б хотіла записатися на бальні танці.
Даринка полюбляє читати. Особливо їй сподобалася книга Ірини Цілик «Таке цікаве життя», яку вона нещодавно прочитала. Дівчинка зізнається, що вона дуже мріє побачитися з письменницею, познайомитися з нею ближче, поспілкуватися.

Коли Даринка з мамою та сестричкою були у Польщі, дівчинці дуже сподобався тамтешній Аквапарк. А взагалі вона дуже хоче колись побачити, як виглядає океан.

З особливим трепетом дівчинка розповідає про улюблену Кицю Пушинку: «У неї біленьке та пухнасте хутро. Вона дуже любить гратись. А ще кожного літа у неї є маленькі кошенята,яких ми доглядаємо і шукаємо їм хороших господарів, коли вони підростають».

Найбільш зворушливо 6-річна дівчинка говорить про Батьківщину: «Україна для мене – це рідна земля, де я народилася і ростиму. Це моя Батьківщина і вона дуже-дуже гарна.Я вважаю, що Батьківщина для нас найдорожче, тому що за неї віддав життя мій тато».

Даринка дуже любить свою сестричку Віку. Каже, попри те, що кожна має багато своїх іграшок, є в них і спільні. Наприклад, сестрички люблять обмінюватися одягом для ляльок. До слова, саме будиночок для ляльок хотіла б отримати Даринка на свій День народження.

Крім того, сестрички Федчишин були б раді листуванню, бо хочуть мати багато вірних та щирих друзів. Не відмовиться сім’я й від матеріальної допомоги (адреса для листування та реквізити картки – у приват).

Мама дівчаток Галина змушена працювати на двох роботах, аби забезпечувати донькам гідне життя. Зараз у Даринки є потреба в теплих штанах та кофтинках. Також дівчинці потрібен спортивний костюм. Усі бажаючі можуть долучитися до забезпечення цих потреб і здійснення мрії дівчинки про ляльковий будиночок.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Федчишин Даринка - невдовзі 7 років (13.01.2010).
Ріст:130; Розмір взуття: 31-32. Розмір- М
Омріяний подарунок: будиночок для ляльок.
Поповнити рахунок – можна (Приватбанк, надамо у приват).
Адреса для листування та привітання – є (надамо у приват).
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _



Шановні Друзі! Ми цінуємо будь-яку допомогу, сприяння та розголос для здійснення мрії дітей Небесного Легіону у цей складний для їхніх сімей час. Наші контакти: «Мeцeнaти для сoлдaтa» (МдС), черговий: 050-973-44-84. Відділ МдС «Діти Небесного Легіону» – 0997508538; 0989481450. Волонтери – долучайтесь до нашої дружньої команди однодумців! Прохання зробити репост.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 3)
14 грудень, 2016, 20:59