Однокласники постраждалого на Дубнівській зібрали 6 тисяч

Однокласники постраждалого на Дубнівській зібрали 6 тисяч
Всі друзі, шкільні товариші, вчителі і сотні небайдужих людей моляться за якнайшвидше одужання 16-річного Влада Андрушківа, якого збив п’яний водій у Луцьку.

Колишні й теперішні однокласники не залишили товариша у біді: вони не тільки щодня чергують біля реанімації, а 14 грудня зорганізували вечір акустичної музики для збору коштів, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Хлопець, який постраждав у ДТП на Дубнівській, досі не вийшов з коми. Лікарі оцінюють його шанси як «є надія», проте додають, що хлопця чекає ще не одна операція, тривале лікування та реабілітація.

Колишня однокласниця Владислава Марія розповіла: поки Влад не перейшов навчатися в правознавчий ліцей, вони гарно товаришували і спілкувалися. Того ж дня, коли сталася аварія, увечері, каже дівчина, вирішила зорганізувати збір коштів для хлопця.

Тому однокласники покликали небайдужих на вечір акустичної музики, під час якого збирали кошти на лікування юнака. До участі запросили музикантів-аматорів, які погодилися допомогти і яким не байдужа доля Влада. Виступали і студенти училища культури і мистецтв імені Стравінського.

Як розповіла організаторка вечора Марія, цього разу вдалося зібрати 6 614 гривень. Та, каже дівчина, цього вистачить на 2-3 дні лікування. Зібрані гроші друзі уже завтра передадуть особисто в руки батькам Владислава.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас,перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле) скоїв наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській. Постраждалий, шістнадцятирічний Владислав Андрушків, перебуває в реанімації Волинської обласної дитячої лікарні, де лікарі борються за його життя, а винуватець ДТП Володимир Мігас вийшов під заставу в 275 тисяч гривень.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Однокласники постраждалого на Дубнівській зібрали 6 тисяч
14 грудень, 2016, 22:49