Луцький другокласник запустив україномовний кулінарний канал на Youtube

Другокласник Іван Струк за допомогою батьків запустив власний канал на YouTube, де публікує кулінарні відео. У перших випусках «Міні Шефа» хлопчик навчав інших дітлахів варити суп із фрикадельками та робити домашній поп-корн.

Хлопчик наголошує, що передачі вестиме виключно українською, – пише Таблоїд Волині.

Іван розповів, що на створення свого каналу його надихнув проект «Орел и Решка», де ведучі подорожують різними країнами в пошуках цікавинок. Хлопчик теж дуже хоче стати ведучим, але для цього потрібна практика. Тож? тато запропонував йому набувати досвіду під час зйомок власного проекту.

Як справжній патріот, Іванко наголошує, що хоче, аби в мережі було більше україномовних відео. Тому свої передачі планує вести виключно рідною мовою. А ще сором’язливо зізнається, що хоче заробити «Срібну кнопку», яку вручають за 100 тисяч підписників.
У планах маленького ютьюбера – створити ще й канал, присвячений цікавим дослідам та експериментам. На запитання, а які досліди буде знімати, другокласник зі знанням справи відповів: «Хочу зробити так, щоб луг із кислотою не робили реакцію».

Іванко поділився секретом, що в наступних випусках покаже одноліткам, як готувати печену картоплю, трюфелі, імбирне печиво та кутю.

Знімає та монтує відео тато Борис Струк, а мама Оксана допомагає у приготуванні страв і є головним критиком.

Тато маленької інтернет-«зірочки» каже, що основною метою створення каналу є правильне виховання сина. Для хлопчика дуже важливо навчитись вільно спілкуватись перед камерою та мати цікаве й корисне хобі. Іванко дуже радіє кожному позитивному коментарю, адже це дає йому чудову мотивацію для подальшої роботи.
Підписатись на канал Іванка можна тут.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
збігав би краще, в футбол пограв, кулінар
Відповісти
Не всі мають бути тицями-здицями, продуктами "футболу". Хтось має бути розумним і навіть геніальним
Відповісти
Ти будеш тиць-здицяти у заздрощах отак усе життя, і нічого не досягнеш, а малий змалку починає капітал заробляти і кар'єру робити.
Відповісти