Прокурор зараз обмежений, - Киричук про контрабанду у Володимирі

Прокурор зараз обмежений, - Киричук про контрабанду у Володимирі
Депутат Волиньради Костянтин Зінкевич поцікавився у прокурора області Максима Киричука, чому не вирішується питання боротьби із контрабандою у Володимирі-Волинському.

Про це він заявив під час засідання постійної комісії Волиньради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 15 грудня.

Зокрема під час звіту прокурора області Максима Киричука про стан злочинності на території Волині депутат Костянтин Зінкевич поцікавився, чому не проводяться заходи щодо виявлення та ліквідації контрафактної продукції.

«У Володимирі-Волинському є багато традицій, які треба змінювати. Наприклад, санітарку чи виховательку в садочок приймають на роботу лише за згоди міського голови. А коли журналісти виявляють склад із контрафктом, а місцеві правоохоронці при цьому допомагають його звільнити – ніхто нічого не помічає. Чи є в прокуратурі люди, які займаються питанням протидії цього?», - поцікавився Зінкевич.

Киричук відповів, що органи прокуратури можуть забезпечити лише точковий контроль певної проблеми.

«Прокуратура може тільки точково перекрити якусь проблему, але не всю. Тим паче, що зараз прокурор обмежений, ми не маємо функції загального нагляду. Ми там не працюємо, ми не можемо перекрити повністю роботу органів ДФС», - пояснив Максим Киричук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прокурор обмежений ,чи прокурори корупціонери ,разом з мусорами кришуючими продажу наркотиків і контрофактноі продукціі .
Відповісти
нічого не обмежений - хто заважає притягнути до відповідальності працівників ДФС та поліції, що не виконують свої обов"язки? долари сша?
Відповісти
Кагтавий депутат сам в прошлом контрабандист,и все в владимире об этом знают.Вообще ничего не сделал для города и людей ,которые его выбрали,только пиарится
Відповісти
Останні новини
Прокурор зараз обмежений, - Киричук про контрабанду у Володимирі
15 грудень, 2016, 18:49