Бігали, раділи, вболівали: у Ковелі школярі змагалися на святкових «Веселих стартах»

Бігали, раділи, вболівали: у Ковелі школярі змагалися на святкових «Веселих стартах»
У Ковелі між збірними п’ятикласників, які представляли усі школи міста, відбулися передноворічні «Веселі старти».

Свято спорту та веселощів відбулося 15 грудня у Ковельській дитячо-юнацькій спортивній школі.

Змагання між п’ятикласниками традиційно у Ковелі проводять напередодні свята Миколая та Нового року. Тож цьогоріч до заходу долучили понад сотню дітей, які представляли 13 шкіл. Аби заохотити школярів до занять спортом та ведення здорового способу життя, представники будівельної компанії «Інвестор» підготували солодкі подарунки для усіх учасників і навіть суддів змагань.

«Ці змагання у нас дуже популярні, ми проводимо їх уже багато років поспіль. У стартах беруть участь команди з 8 осіб: 4 хлопчиків та 4 дівчаток, які змагаються у 5 естафетах», - розповів начальник відділу молоді, фізичної культури та спорту Ковеля Ігор Семенюк. За його словами, деякі вчителі, аби краще підготувати дітей до загальноміських змагань, проводять подібні заходи у себе в школах.



На дітей, яких долучили до участі у змаганнях, чекали солодощі.

«Призи для нас забезпечила будівельна компанія «Інвестор». Це передсвяткові солодкі подарунки для усіх учасників… «Інвестор» допомагає нам вже не вперше, вони були нашими спонсорами на змаганнях із веслування влітку – тоді вони те підготували чудові подарунки для дітей», - пригадав Семенюк.



Перед змаганнями команди добряче розминалися, а після офіційного відкриття з неабияким завзяттям взялися змагатися та вболівати за своїх друзів.

У рамках «Веселих стартів» школярі змагалися у п’яти естафетах. Спершу команди змагалися у стрибках на великому м’ячі з розворотом після 15-ти метрів. Далі діти відбігали естафету із загадковою назвою «Садіння картоплі». Учасник команди тримали у руках 4 тенісні м’ячі, які після старту розкладав по лунках. Після оббігання 15-ти метрової позначки учасник естафети передавав право вступати колезі по команді, який збирав м’ячі.

Третім конкурсом стало ведення м’яча між фішками на дистанцію у 30 метрів, а далі діти взялися «рятувати товаришів». Для участі у цьому конкурсі школярі по двоє бігали в обручі. Після розвороту вони поверталися до стартової позначки, кожного разу змінюючи одного юного спортсмена на іншого.



Підсумковим випробуванням стала естафета «Павучок» на дистанцію у 30 метрів. Після цього журі взяло невеликий тайм-аут, аби підрахувати результати та визначити найуспішнішу команду. Тож найбільше балів заробила команда навчально-виховного комплексу №13, яка й зайняла першу сходинку п’єдесталу. Оргкомітет вирішив не визначати місць із 12 по 6, аби не засмучувати учасників, адже всі показали гідний результат.

«Ви усі перемогли, бо стали учасниками таких гарних змагань», - зазначив Семенюк та запросив до нагородження представника компанії «Інвестор» Олександра Малого та менеджера відділу продажів у Ковелі Ольгу Литвак, які й вручили дітям святкові пакунки. Школярі, отримавши солодкі подарунки, не приховували задоволення від участі у змаганнях і з радістю ласували цукерками та смаколиками.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бігали, раділи, вболівали: у Ковелі школярі змагалися на святкових «Веселих стартах»
16 грудень, 2016, 12:55