На Волині у сільській школі з'явився комп'ютерний клас

На Волині у сільській  школі з'явився комп'ютерний клас
Сучасний комп’ютерний клас відтепер мають учні Риковичівської загальноосвітньої школи, що в Іваничівському районі.

Техніку та все необхідне закупили за гроші державного бюджету, що були виділені субвенцію на соціально-економічний розвиток округу, за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.

Клас укомплектували 10-ма комп’ютерами, столами та кріслами; придбали також принтер, навушники та один ноутбук. На це спрямували 160 тисяч гривень.

Оглянути зроблену роботу приїхав до школи депутат Верховної Ради Ігор Гузь разом зі своїми помічниками Андрієм Бокочем та Андрієм Сапожником.

«Я за те, що сучасні комп’ютери мали всі сільські школи. Наступного року працюватимемо також в цьому напрямку. Завдяки Інтернету школярі будуть більш поінформованими про все, що відбувається в світі. Звісно, і комп’ютерні розваги будуть присутні, але старанне навчання – це перспектива, це майбутнє! Комп’ютери треба використовувати, як джерело знань», - зазначив Ігор Гузь, звертаючись до дітей.

Громада подякувала депутату за такий дарунок, та ще й напередодні Дня Святого Миколая. «Така техніка для села - досить важлива, адже приноситиме велику користь як для учнів, так і для учителів», - сказала директор школи Зоя Поцелуй.

Ігор Гузь висловив також сподівання, що учні, окрім цікавих занять в комп’ютерному класі, із більшим задоволенням займатимуться спортом і будуть вести здоровий спосіб життя.

Ще один комп’ютерний клас незабаром відкриють і в школі села Поромів Іваничівського району.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.