Громади Волині отримали в 2,5 рази більше податків, ніж за минулі роки

 Громади Волині отримали в 2,5 рази більше податків, ніж за минулі роки
З початку року в місцеві бюджети на Волині спрямовано понад 2,2 мільярда гривень податків і зборів.

Повідомляють у відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Таким чином, річні бюджетні розписи доходів місцевих бюджетів вже виконано. А фахівці територіальних органів ДФС працюють над залученням до дохідної частини бюджетів громад додаткових надходжень.

«Цього року місцеві бюджети на Волині отримали в 2,5 рази коштів більше проти 2014 року», - про це в ході зустрічі керівництва Головного управління ДФС у Волинській області з депутатами Волинської обласної ради повідомив перший заступник начальника ГУ ДФС в області Віталій Чуй.

«Можна аналізувати та виокремлювати об’єктивні на суб’єктивні чинники, що впливали на ці процеси. Але незаперечним є той факт, що збільшення надходжень обумовлено і заходами, організованими фіскальними органами області на всіх рівнях», - звернув увагу учасників зустрічі перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Серед найбільш ефективних напрямків роботи волинських фіскалів з точки зору залучення додаткових надходжень в бюджет Віталій Чуй окреслив якісний контроль за сплатою податків в період заготівлі, наполегливість у напрямку інвентаризації договорів оренди землі та легалізація роботи волинських пилорам.

«Однак, ми хочемо і можемо знати більше інформації про додаткові резерви для оподаткування. Механізм взаємодії депутатів обласної ради та представників ДФС щодо обміну інформацією з податкових питань варто організувати з тим, щоб і в майбутньому громади могли розраховувати на такий же успішний фінансовий рік, як 2016», - підсумував Віталій Чуй.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.