В Україні стартує Міжнародний IT-Чемпіонат «Золотий Байт»

В Україні стартує Міжнародний IT-Чемпіонат   «Золотий Байт»
Міжнародний ІТ-Чемпіонат “Золотий Байт” – найбільший чемпіонат для всієї талановитої молоді. Призовий фонд становить 500 000 грн.

Щороку в Чемпіонаті беруть участь понад 10 000 осіб з України, Казахстану, Чехії, Білорусі, Латвії, Литви та Естонії.

Тема Чемпіонату “Золотий Байт 2017” - Invent Create Change. Організатор - Комп’ютерна Академія ШАГ, найбільший навчальний центр у сфері ІТ.

Міжнародний ІТ-Чемпіонат “Золотий Байт” - платформа для об’єднання молодих ІТ-спеціалістів, стартаперів, інвесторів, бізнес-ангелів і великих компаній. Це можливість для талановитих програмістів, дизайнерів і винахідників отримати пропозиції щодо роботи від світових ІТ-компаній, а стартап-проектам - інвестиції та підтримку.

Наприклад, фіналісти “Золотого Байту-2015” команда Helko створили унікальний проект - “розумну гантель” - спортивний снаряд, який фіксує виконання вправ і передає їх в мережу, що дозволяє отримувати детальну статистику та рекомендації щодо виконання вправ. Зараз команда активно співпрацює з компанією Intel, також займається розробкою власної концепції Connected Gym і створенням масштабного продукту для світових ринків.

Команда з Маріуполя LiveHroom стала бронзовим призером Міжнародного фіналу “Золотий Байт-2016” у номінації “Web Design”. Фіналісти підкорили членів журі проектом, котрий дозволяє здійснювати спільний перегляд фільмів. Зараз команда активно веде переговори з інвесторами щодо підтримки свого проекту. Також зі своїм проектом вони виступали на телебаченні та були учасниками прямої трансляції каналу МТВ.

В 2016 році студенти з міста Луцька зайняли 1 місце у конкурсі Startup Сhallenge (конкурс програмних проектів) та 3 місце в конкурсі CHARACTER DESIGN (створення ігрового персонажу).

“Золотий Байт – 2017” запрошує всіх, хто захоплюється комп’ютерними технологіями та дизайном, взяти участь у чемпіонаті та довести, що саме їхні ідеї гідні успіху на світовій арені. Заявку для участі в чемпіонаті можна залишити на офіційному сайті: http://www.goldenbyte.org/ru/

Учасниками можуть бути школярі, студенти та випускники.

Номінації чемпіонату:

• Startup Сhallenge (конкурс програмних проектів)
• Internet of Things (конкурс інноваційних проектів по розробці інтернет речей)
• Networking Technologies (номінація для системних адміністраторів)
• Mobile Development (конкурс мобільних додатків)
• Game Design (конкурс створення ігор)
• Character Design (конкурс створення ігрових персонажів)
• Web Design (конкурс web-проектів)
• Short Movie (конкурс короткометражних фільмів)
• NoSQL Expert (конкурс додатків для роботи з базами даних)
• Junior Competition (конкурс для дітей віком 10-14 років).

Організатор – Комп’ютерна Академія ШАГ, найбільший навчальний центр у сфері ІТ. Генеральними партнерами чемпіонату “Золотий Байт” є провідні компанії в сфері ІТ: InterSystems, Intel, Dell, Wolf, StearlingStudio. Інноваційний партнер – Microsoft.

Міжнародний ІТ-Чемпіонат “Золотий Байт” проходить в три етапи:

1 етап - 15 листопада - 31 січня 2017 року - онлайн –реєстрація учасників, подача проектів http://www.goldenbyte.org/ru/

2 етап - 10-28 лютого 2017 р. - Регіональні відбіркові тури.

3 етап - квітень 2017 р. - Міжнародний фінал в Києві.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.