Благодійний ярмарок у ПриватБанку до Дня Святого Миколая*

Благодійний ярмарок у ПриватБанку до Дня Святого Миколая*
ПриватБанк на Волині продовжує добру багаторічну традицію та активно готується до свята Дня Святого Миколая.

Цього року співробітники віддаленого контакт-центру ПриватБанку, що в місті Луцьку, вирішили організувати благодійний ярмарок і допомогти діткам, які найбільше потребують уваги від дорослих. Благодійний захід відбудеться 19 грудня в приміщенні Північно-Західного РУ ПриватБанку за адресою пр. Відродження,1.

Понад 150 волинських співробітників контакт-центру ПриватБанку печуть солодощі, різноманітні смаколики та тістечка і пропонують усім бажаючим їх скуштувати. Також своїми руками виготовлюють новорічні прикраси на ялинку. Виручені кошти планують переказати на допомогу дітям до Дня Святого Миколая через благодійний фонд “Допомагати просто”.

“У ПриватБанку я працюю вже 14 років і мені приємно, що фінансова установа, яка є незмінним багаторічним лідером в Україні так любить дітей і допомагає їм з кожним роком усе більше. Цю гарну традицію ми продовжуємо і звертаємося до всіх установ та організацій напередодні чудового свята - дня Святого Миколая подбати про дітей, допомогти, бо саме вони є майбутнім нашої України. Напевно, допомога діткам, які найбільше цього потребують, - то дійсно і добра справа, і велика приємність від того, що на обличчі малечі з’явиться щира усмішка та радість. Цього року з 1 грудня по 31 грудня всі ми можемо стати добрими чарівниками і взяти участь у чудовій акції - кожен раз, коли будемо розраховуватися картками за покупки на суму понад 50 грн, з фонду акції будуть автоматично перераховані 10 грн на придбання ліків для онкохворих дітей. Щоб стати учасником чарівної акції, потрібно просто зареєструватися на її сторінці в Інтернеті на kc.pb.ua. Приємно, що є вже перші результати акції - мільйон гривень добрі чарівники передали діткам. Працівники нашого банку окрім цього ще організовують і благодійний ярмарок на Волині. Власноруч виготовлені новорічні прикраси та спечені смаколики купуватимуть, а гроші перерахують у благодійний фонд “Допомагати просто”, - розповів директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко.

Банкіри вирішили запроваджувати добрі європейські традиції - всі смаколики, новорічні прикраси та іграшки будуть виставлені на столиках і кожен із працівників банку 19 грудня на свято Миколая зможе вибрати для себе гостинець та залишити кошти на допомогу малечі в скриньці.

“До різних свят працівники Контакт-центру завжди організовують багато цікавих заходів, ми вшановуємо наші давні українські традиції. З’явилась на Волині добра традиція – саме в день святого Миколая опікуватись сиротами та знедоленими дітьми, даруючи їм подарунки, тому цього року банкіри її продовжують, - каже керівник віддаленного контакт-центру ПриватБанку у м.Луцьк - Наталія Божидарнік”.

Солодощі та новорічні прикраси можна принести за адресою: м.Луцьк. пр.Відродження,1. П’ятий поверх, каб.509 контакт-центр ПриватБанку в місті Луцьку. Контакти: (067) 332 22 05.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Благодійний ярмарок у ПриватБанку до Дня Святого Миколая*
16 грудень, 2016, 10:30