Волинян закликають допомогти 14-річній дівчинці

Волинян закликають допомогти 14-річній дівчинці
Семикласниця Яна Сорочук із села Паридубів Старовижівського району має важку недугу – остеосаркому (рак кісток правої ноги). Вона перенесла важке лікування, тож зараз потребує підтримки.

Про це пише Вісник і К.

Долею дівчинки перейнялося чимало людей. На операцію Яні Сорочук було потрібно 60 тисяч гривень. На щастя, її проведено, але бабусі дівчинки довелося взяти кредит у сумі 20 тисяч. Зволікати з операцією було неможливо, тому й пішли на такий рішучий крок. Потім довелося приймати кілька разів «хімію». Все це коштує немалих грошей.

На жаль, у лікарні провела вона вже багато довгих місяців. Окремі курси хіміотерапій проходила у Луцьку, інші – в Києві. Юна волинянка докладає максимум зусиль, щоб побороти недугу.

Цьогоріч дівчинка разом з однолітками сіла за парту в сьомому класі.

Тож сім’я Сорочуків сьогодні переживає вкрай нелегкі часи: нещодавно від важкої недуги помер Янин дідусь, який обожнював внучку. А невдовзі перенесла інсульт бабуся. Перед тим їй зробили операцію. У Яни також хвора мама. Лише батько дієздатний і дбає про лад у домашньому господарстві, працює трактористом. Виживають у ситуації, що склалась, як можуть: трохи продали зерна, буряків. І низько кланяються всім милосердним людям, які допомагають Яні. Без них оплатити лікування вони не змогли б.

Допомогти родині можна, переказавши гроші на картку «Ощадбанку» на ім’я Сорочук Світлани Петрівни № 5104 7700 0658 9826.

Телефон Світлани Сорочук: 097-94-93-757.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинян закликають допомогти 14-річній дівчинці
16 грудень, 2016, 11:22