Після скандального ремонту на вулиці у Володимирі відсутня розмітка і знаки

Після скандального ремонту на вулиці у Володимирі відсутня розмітка і знаки
На вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському відсутня дорожня розмітка, а також понад тиждень демонтована значна частина дорожніх знаків. На одному з перехресть центральної вулиці та бічних не працює світлофор.

Місцеві водії та жителі міста «дотримуються» правил дорожнього руху по пам’яті, - пише Буг.

Мер Володимира-Волинського Петро Саганюк розповів, що Ковельська – одна з найпроблемніших вулиць міста.

«Ви знаєте про проблеми на Ковельській. Поклали новий асфальт, настали холоди, та й не доробили вулицю до кінця. Тому дорожньої розмітки зараз немає. Я говорив з Хільчуком (начальник філії «Володимир-Волинська ДЕД» Микола Хільчук, – ред.), то він казав, що потрібна плюсова температура і зробить її. Щодо дорожніх знаків, то значна частина їх були розміщені на старих стовпах, а ми зараз замінюємо електроопори і після цього дорожні знаки повернуться на свої місця», – зазначив Саганюк.

Також на Ковельській біля кафе «Лакомка» почало просідати нове асфальтне покриття,. Нагадаємо, що саме другий відрізок відремонтованої дороги є найбільш проблемним, де відразу водії скаржились на хвилястість покриття.

Саганюк повідомив, що зобов’яжуть підрядника ліквідувати недопрацювання. Наразі працівники фірми «Аміла» відкопують з-під покриття каналізаційні та водовідвідні люки, які перед цим заасфальтували.

Також актуальне питання облаштування пішохідних переходів на вулиці Ковельській. Зокрема депутат міськради Сергій Радкевич запропонував поставити хоча б тимчасові дорожні знаки. Адже часто пішоходи та водії керуються ПДР «по пам’яті».

Нагадаємо, що на Ковельській розташована також школа №3, де раніше для безпеки учнів були покладені «лежачі поліцейські», а наразі демонтовані.

Міський голова доручив за першої нагоди навести порядок з пішохідними переходами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Після скандального ремонту на вулиці у Володимирі відсутня розмітка і знаки
16 грудень, 2016, 16:40