Гастролера, який у Ковелі обчистив тюремника, взяли під варту

Гастролера, який у Ковелі обчистив тюремника, взяли під варту
Суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю застави до ужгородця, який у Ковелі обікрав працівника Державної пенітенціарної служби.

Про це повідомляє Район. Ковель.

До крадіжки, який трапилася у приміщенні автобусної станції у Ковелі, причетні двоє чоловіків. За даними слідчих, один із них, користуючись безпорадним станом постраждалого працівника Державної пенітенціарної служби України, таємно викрав з кишені форми мобільний телефон та 200 гривень.

Злочинні дії побачив техпрацівник автостанції. Поліція затримала крадія, яким виявився мешканець Ужгорода. Він раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності та має незняту і непогашену судимість. Його спільника правоохоронці шукають.

Підозрюваний у кримінальному провадженні відмовився давати покази, хоча його винуватість підтверджується відеозаписом з приміщення автостанції. Такий злочин відноситься карається позбавленням волі на строк до 6 років.

Суд застосував щодо нього запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном на 60 днів та визначив заставу обсягом 32 тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гастролера, який у Ковелі обчистив тюремника, взяли під варту
16 грудень, 2016, 17:56