Переатестація була потрібна, - керівник патрульних Луцька

Переатестація була потрібна, - керівник патрульних Луцька
На думку керівника патрульної поліції Луцька Олександра Вовченка, переатестація поліції була потрібна.

"Я не можу сказати, що вона пройшла досконало, бо не могло цього статися", - сказав він у ефірі ток-шоу "Протилежний погляд".

Водночас відзначив патрульний, серед тих, хто пройшов атестацію, були люди, які не мають права носити звання офіцера, бо "це стан душі, а не те, що на плечах".

"Але коли кричать, що звільнили професіоналів, а вони набирають менше балів ніж недосвідчені працівники на тестах з законів - то це дивно", - додав Вовченко.

Натомість колишній начальник Луцького міськвідділу поліції Ігор Муковоз каже, що правила переатестації були погано прописані.

Зокрема, стверджує екс-посадовець, у Луцькому міськвідділі був "знищений керівний склад". "Хоча вони й набрали високі бали на тестах, повірте мені", - сказав Муковоз.

Також він дорікнув процесу формування атестаційних комісій. Мовляв, чому туди обрали помічників одного з волинських нардепів, і чому членом комісії не став один з заступників головного редактора газети "Волинь", а студент 5-го курсу історичного факультету СНУ став.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
переатестовували переатестовували де не переатестовали...
до чого цей цирк на дроті коли такі як шпига за 10 днів отримують корочку атошніка? це просто ганьба і очкозамилювання для тупих...
Відповісти
Це точно!!!! Вірно написано!!!! За 10 днів отримати те чого люди після своєї смерті в АТО так і не отримали!!! Ганьба і позор!!!!!!
Відповісти
Я і не за начальника ПП, но і не за муковоза - це факт!!!! Скільки можна слухати цю чуш!!!! Пішов і слава богу, не має чого піаритись, зараз він ніхто і звати просто Ігор, але ця манія "величия" вже аж бісить. Все забули про нього, забули!!!!! ВП, прохання не беріть у цього минулого інтерв'ю.... будь ласка!!!!!
Відповісти
Останні новини
Переатестація була потрібна, - керівник патрульних Луцька
16 грудень, 2016, 21:58