Луцьке агентство взяло участь у програмі від Google

Луцьке агентство взяло участь у програмі від Google
Один зі світових гігантів Google продовжує ставити нові виклики українському бізнесу. Цього року цей виклик прийняла і агенція “ARTEFACT.St” з Луцька.

З-поміж численної кількості агентств інтернет-маркетингу Google обрав 25, серед яких і “ARTEFACT.St”.

“Приємно розуміти, що нашою роботою цікавляться та хочуть тобі допомогти покращити бізнес. Це мотивує виходити на новий професійний рівень”, - каже директор ARTEFACT.ST Андрій Сірук.

Програма МВА від Google “Rising Stars” допомагає правильно розвивати агентський бізнес в Україні. Спочатку вона працювала у Польщі, цього року прийшла і в Україну.

Півроку українців, серед яких і лучани, навчали яким чином розвивати свій онлайн-бізнес. Топові тренери, серед яких Ваче Давтян, Жанн Смотрич, Елена Прендзевская, Вадим Горенко ділилися своїми знаннями та досвідом. За словами директора ARTEFACT.St, навчання було не легким, і після 2 місяців теорії настало 4 місяці практики. Щотижня лучани звітували про стан речей в агенції перед теренерами:

“Над ARTEFACT.St взяв “шефство” тренер Вадим Горенко, який своїми “копняками під зад” не давав нам розслаблятися. Щотижня ми спілкувалися та отримували догани і вказівки. Важко було розкривати усі свої секрети чужій людині. Але знаєте, завдяки цьому наші справи пішли вгору, ми стали на голову вище”, - ділиться враженнями Андрій Сірук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьке агентство взяло участь у програмі від Google
16 грудень, 2016, 22:15