На Ковельщині впіймали розповсюджувачів чорного піару

На Ковельщині впіймали розповсюджувачів чорного піару
У селі Вербка Ковельського району затримали двох неповнолітніх, які розповсюджували чорний піар проти одного з кандидатів на посаду голови Дубівської об’єднаної територіальної громади.

Їх затримали жителі села ввечері 16 грудня. Хлопці з прихованими обличчями розносили по поштових скриньках селян листівки без вихідних даних.

На місце події викликали поліцію. У підлітків вилучили листівки без вихідних даних, в яких один з кандидатів на посаду голови Дубівської об’єднаної територіальної громади самовисуванець Роман Троцюк порівнювався з Дмитром Медведєвим, а також листівка містила заклики не голосувати за нього, а віддати голоси за кандидатку від "Укропу" Наталію Тхоржевську.

В своїх поясненнях молоді люди переконували, що не розуміли, що роблять щось протиправне, що листівки їм дав невідомий чоловік, який заплатив їм 20 гривень та поїхав в бік Ковеля на автомобілі. Але вже згодом з’ясувалося, що батько одного з підлітків – місцевий активіст партії "Укроп" і це його листівки. Свої дії чоловік пояснив бажанням допомогти перемогти кандидату від "Укропу".

Нагадуємо, що це вже не вперше представників УКРОПу в Дубвіській об’єднаній територіальній громаді звинувачують в нечесній передвиборчій боротьбі. Раніше діючий сільській голова Дубівської сільської ради Павло Безека зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів після того, як проти нього почали поширювати чорний піар та зареєстрували на виборах ще одного кандидата з прізвищем Безека.

Як вдалося з’ясувати, "двійника" Безеки – місцевого жителя, який зловживає алкоголем, в стані алкогольного сп’яніння привів до територіальної виборчої комісії чоловік кандидатки від "Укропу" Наталії Тхоржевської.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не секрет.Ці люмпени гречкою скрізь виграють вибори
Відповісти
УКропчиком посіють і виграє хто треба, поліука за 20 гривень і сестру в найми продадуть
Відповісти
Я отец ребенка, которого поймали. И все должны знать, что это чистейшая провокация Троцюка Р.В. Его люди дали ребятам листовки, заплатили по 50 грн. А через час приехали и их задержали. Содержимое листовок соответствует правде за исключением, что Укроп поддерживает кандидатов от Батькивщины. У Укропа есть свои кандидаты. Убирают реальных конкурентов!Это не первый случай провокации со стороны Троцюка. В Бахове была назначена встреча населения с Тхоржевской, жители села собрались, но Безека использовал свою власть и запретил открывать клуб. Люди общались на морозе. В других селах он заявил, что жители Бахова выгнали ее из клуба. Укроповская агитация чистая, партия молодая, бояться им нечего и не применяет грязных технологий.
Відповісти
Обьедков - ты дебил. Это не лечится. Хуже дурака - только дурак с собственной инициативой :)
Відповісти
Не вірю в цю дурню і твердо знаю що Ваш кандидат може бути тільки підприємцем з одною фізичною особою і як він висловився то я Є- і все.А життя моє то все -експеримент-дослівно що ще треба ??? тому всі ті звинувачування марні. Ви б ліпше громаді допомогли в прозорому розпреділенні землі- бож рєшателі вже мають Катер
Відповісти
Для Петра: нікудишній ти батько, якщо посилаєш свою дитину розносити таку муть, тим більше таку відверту брехню. Ти кажеш про чисту укропівську агітацію? так от, ще й сьогодні твої побратими і прихильники партії Укроп розносили у Дубовій гроші по хатах, пропонували 200 гр. на руки за голос в користь Тхоржевської, зокрема пан Головій Микола, чоловік сестри Н.Тхоржевської... От так то, молода і чесна партія, думаєте всіх і все можна купити? Помиляєтесь.
Відповісти
а є серед коментаторів такі, що відмовились від троцюкових 200грн?
Відповісти
Останні новини
На Ковельщині впіймали розповсюджувачів чорного піару
16 грудень, 2016, 21:35