У Луцьку нагородили кращих бійців клубу «Pitbull»

У Луцьку нагородили кращих бійців клубу «Pitbull»
Головний тренер та засновник бійцівського клубу «Pitbull» Богдан Мороз нагородив кращих бійців Сергія Снитюка, Романа Демчука, Антона Серветника і Миколу Головатюка.

Хлопці неодноразово виступали на змаганнях за клуб, зокрема і за кордоном, та займали там призові місця. За свої досягнення кращі спортсмени матимуть можливість поїхати у Тайланд на навчання за кошти федерації тайського боксу Волині. Також вони отримали сертифікати на спортивне харчування від магазину INFIT.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО КЛУБ

На нагородження 16 грудня також запросили всіх вихованців клубу та їх батьків. Нагадаємо, «пітбулятами» є понад 120 людей віком від шести і до 50 років. Вони займаються у секціях тайського боксу, MMA (змішаних єдиноборств) та кікбоксингу.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю З БОГДАНОМ МОРОЗОМ


Богдан Мороз закликає батьків інвестувати у своїх дітей та стимулювати їх розвиватися: не тільки в спорті, але і в навчанні, вивченні мов замість шкідливих звичок. Також він стимулює членів сім’ї «Pitbull» працювати над собою, системно тренуватися, прагнути більшого і прагнути перемагати: «Не кажіть ніколи, що «я не поїхав на змагання, бо в мене немає грошей». Ви маєте дві руки, ви маєте дві ноги. І голова є. Ви можете заробити будь-які гроші. Але старайтеся. Ви можете продати свій п’ятий айфон і поїхати на змагання, якщо ви реально в себе вірите».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО БІЙЦІВСЬКИЙ КЛУБ «PITBULL»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мададци пацани, респект і уважуха!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку нагородили кращих бійців клубу «Pitbull»
17 грудень, 2016, 09:02