У Києві зареєстрували більше тисячі мільйонерів

У Києві зареєстрували більше тисячі мільйонерів
Дохід понад 1 мільйон гривень у рамках кампанії з декларування доходів громадян у 2011 році станом на 1 жовтня поточного року заявили 1,014 тисячі киян.

Про це 16 жовтня повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомила прес-служба Державної податкової служби (ДПС) України в Києві у вівторок, у деклараціях про майновий стан і доходи громадяни задекларували 5,081 мільярд гривень доходу та сплатили понад 234 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб.

У прес-службі зазначили, що порівняно з 2010 роком кількість офіційних столичних мільйонерів зросла на 287 осіб. Згідно з поданими деклараціями, доходи зазначеної категорії громадян зросли на 600 мільйонів гривень, а податки на доходи фізичних осіб сплатили більш ніж на 90 мільйони гривень більше.

Загалом з початку року кияни подали 64,413 тисяч декларацій із загальною сумою 10,4 мільярди гривень задекларованого доходу. До бюджету сплачено 352 мільйони гривень податку.

Згідно з інформацією про представлені декларації на отримання податкової знижки претендують 12,237 тис. громадян, що на 522 більше, ніж за 2010 рік. Сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає поверненню киянам, становила 22,6 мільйони гривень, що майже на 6 мільйонів гривень більше, ніж за попередній рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.