Доля понад 10 «кіборгів» залишається невідомою

Доля понад 10 «кіборгів» залишається невідомою
Безвісти зниклими вважають ще понад десять захисників донецького аеропорту.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» сказав координатор центру з обміну та звільнення заручників «Патріот» Олег Котенко, - повідомляє IA ZIK.

«Колодій – це останній «кіборг», про місцеперебування якого було відомо. У нас ще безвісти зниклими вважають понад 10 «кіборгів», яких ми намагаємося відшукати. Ми сподіваємося, що вони живі і десь перебувають у полоні. Робота з їх пошуку триває», – зазначив він.

При цьому Котенко зауважив, що звільнення військовополонених проходить повільно через перешкоди з боку російської сторони. «Звільнення у нас всі проходять довго, тому що є визначена російська сторона, яка перешкоджає тому, щоб наші військовополонені поверталися додому», – сказав він.

Раніше президент України Петро Порошенко заявив, що з полону бойовиків звільнили захисника донецького аеропорту Тараса Колодія.

Тараса Колодія мобілізували в серпні 2014 року. Спочатку десантник 80-ої аеромобільної бригади служив у Костянтинівці, потім захищав донецький аеропорт. Там рік тому потрапив у руки бойовиків так званої «ДНР». Колодій – останній із «кіборгів», які були в полоні у бойовиків.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Визволили священники УПЦ. А чим займаються так звані капелани Київського патрірхату? Чи їх тільки піарать і нагороджують?
Відповісти
Останні новини
Доля понад 10 «кіборгів» залишається невідомою
19 грудень, 2016, 07:56