BEAUTY-експеримент «на старт». Етап перший

BEAUTY-експеримент «на старт». Етап перший
Beauty-експеримент розпочато - двох красунь, що стали його учасницями, обрано.

Це 18-річна Марія Папіжук та 19-річна Олександра Мельничук.

Про те, чому обрали саме їх і взагалі, для чого цей експеримент, розповіла його ініціатор, власниця Аптеки краси та здоров‘я на Волі, 14 пані Зіна Гнатюк.

Скажу відверто: пам’ятаю часи, коли я собі не могла дозволити купити потрібний крем… І дуже добре знаю, як жіноча краса потребує догляду і як це важливо в молодості. Правильний догляд за собою - це дівоча впевненість у собі, а від цього, без перебільшення, залежить, як складеться день, настрій, життя.

Цим експериментом ми хочемо показати дівчаткам, дівчатам, жінкам, що правильний догляд за обличчям - це нескладно, слід лише зрозуміти потреби власне вашої шкіри, правильно підібрати доглядову косметику та дотримуватися нескладних правил.

Зіна Гнатюк
Зіна Гнатюк


Учасниць експерименту ми обирали з таких критеріїв: по-перше, шукали тих, хто дійсно цього потребує найбільше, а по-друге, за той час, котрий виділений на експеримент, ми зможемо завдяки салонним процедурам та аптечній косметиці, допомогти лише в тому випадку, якщо проблеми зі шкірою дійсно виключно косметологічного характеру, пов’язані з некоректним доглядом.

У разі, якщо це через якісь негаразди в організмі, скажімо, ендокринного характеру чи пов’язані з неправильною роботою травної системи, за короткий час досягти результату не вдалося б і потрібно застосовувати більш комплексний підхід. Кожна з претенденток на участь в beaty-експерименті ще на етапах відборів почула рекомендації лікаря-косметолога з приводу того, до яких спеціалістів краще звернутися.

Отже - Олександра Мельничук. Студентка-третьокурсниця, майбутня психолог. Активна та життєлюбна. Красива голубоока юна блондинка з іскоркою в погляді та неперевершеною посмішкою. На проект прийшла завдяки мамі:

Олександра Мельничук
Олександра Мельничук


Я маю певні проблеми зі шкірою давно і давно збиралася звернутися до косметолога. Але то часу не вистачало, то те, то се...як то буває, ну ви розумієте. І тут моя мама, яка любить всілякі конкурси та розіграші почула про цей проект і сказала “Саша, давай!”. Я прийшла на кастинг, але що виграю - не вірила. Та була така рада, коли мені подзвонила і сказали про результат. Обіцяю дотримуватися всіх рекомендацій та старанно виконувати поради, бо дуже-дуже хочу мати красиву шкіру.

Сашині проблеми зі шкірою коментує лікар-косметолог Марія Рудисюк, в кабінеті якої учасниця і отримала салонну чистку обличчя, необхідну в її випадку:

Саша на огляді косметолога
Саша на огляді косметолога


Тип шкіри Олександри - сухий. Є трошки розширені пори, закриті комедони. Проблема у неправильному догляді, і, підозрюю, в невчасному та не зовсім здоровому харчуванні (Саша погоджується - особливо під час сесій - ред.)

Ми зробимо чистку, заберемо надлишок шкірного сала, вичистимо закриті комедони (вони відчуваються, як горбики, якщо по обличчю провести пальцями), зробимо масочки, закриємо пори. І надалі, завдяки правильному догляду, засоби для якого люб’язно надасть наша аптека та дотриманню порад щодо харчування, наша Саша має побачити результат.

Крім того, моя наполеглива порада і Олександрі, і всім іншим: ніколи не давіть нічого самі на своєму обличчі! Це - травма для вашої шкіри, плями від якої будуть помітні протягом кількох місяців!

Саша на огляді косметолога
Саша на огляді косметолога


Саша уважно слухала поради косметолога, а після першої у своєму житті салонної чистки обличчя лишилася задоволена. Тепер - справа за нею самою, її ретельністю та бажанню стати ще більшою красунею.

Марія Папіжук, 18 років, студентка коледжу технологій бізнесу і права. Скромна і загадкова красуня з глибоким поглядом та класичною українською вродою “як з картини” - карії очі, чорнії брови. У beaty-експерименті наважилася взяти участь, розчарувавшись у довгих походах по спеціалістах:

Марія Папіжук
Марія Папіжук


Маю проблеми зі шкірою ще з 13 років. І всі, в кого була до цього, казали одне: то підліткове, минеться саме, переростеш. Але ж мені 18! Я вже не підліток і хочу гарну шкіру. На цьому проекті я вперше почула поради щодо харчування і вперше дізналася як це впливає на обличчя.

Мені детально розповіли, що можна, що не можна їсти, що має бути режим харчування. Я готова все виконувати, правильно їсти, правильно доглядати за собою, і дуже вдячна, що нарешті має поради і засоби для цього.

Маша на огляді косметолога
Маша на огляді косметолога


Лікар-косметолог про ситуацію Марійки каже:

Тип шкіри учасниці - нормальний, схильний до жирності в “т-зоні” (лоб, ніч, підборіддя)Проблеми виникли через неправильний догляд. Дівчинка приділяла своєму обличчю забагато уваги, не тієї, якої воно потребує. Стандартна процедура догляду в Марійки включала в себе вмивання мильним засобом тричі на день та іноді нанесення зволожуючого крему.

Вона забагато вмивала та знежирювала своє личко, тому її мудрий організм реагував на змивання шкірного сала, котре необхідне для зволоження так, що починав його виділяти ще активніше. Мильні засоби дівчині протипоказані, а от тонік, якого в її списку засобів для догляду досі не існувало, їй потрібний.

Ми підібрали Марійці правильний догляд та домовилися, що вона буде старатися перейти на здорове харчування. Це, передусім, режим прийомів їжі: повноцінні сніданок, обід, вечеря.

Виключити продукти з великою кількістю консервантів (кетчупи, майонези), сказати “ні” чіпсі-колі-кірієшкам, обмежити мучне, смажене, солодке, жирне. Думаю, що коли під час проведення експерименту, Марія побачить результат від цього, це стане стимулом для неї правильно їсти весь час і надалі.

Маша на огляді косметолога
Маша на огляді косметолога


Консультанти в аптеці краси та здоров’я знані серед покупців своїм фаховим підходом: тут справді знаються на догляді за жіночою шкірою.



Учасниці разом із косметикою отримали поради, як правильно її використовувати, щоб результати приємно дивували.

Марія отримала косметику торгової марки La Roche, лінію Effaclar, котра ідеально підходить для її типу шкіри, а також термальну воду VICHY.

Марія і пані Зіна
Марія і пані Зіна


Олександра отримала набір VICHY AQUALIA (термальна вода та міцелярний розчин для очищення), а також крем VICHYIdealia, котрий відповідає потребам саме її типу шкіри.

Саша і пані Зіна
Саша і пані Зіна


Першими результатами, фотозвітами та враженнями дівчат поділимося за тиждень. Поки помітно одне - Саша та Марійка відчули впевненість в тому, що їх врода може сяяти ще більше і залежить це великою мірою від них самих.



Зрештою, як і від всіх жінок - увага до себе завжди повертається сторицею. Далі буде, слідкуйте за продовженням нашого beaty-експерименту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.