Три громади на Волині очолять кандидати, яких підтримала «Солідарність»

Три громади на Волині очолять кандидати, яких підтримала «Солідарність»
За попередніми результатами кандидати, які балотувались за підтримки партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» отримали перемогу на виборах об’єднаних територіальних громад, які відбулися 18 грудня у трьох районах Волині.

У неділю жителі Павлівської, Дубівської та Заболоттівської громад обирали собі нову владу, - повідомили у прес-службі партії.

Так, у Ратнівському районі, в Заболотті з майже 57% голосів переміг кандидат, якого висунула партія Блок Петра Порошенка «Солідарність» Валерій Свіржевський. Багато років він працює в районі, наразі обіймає посаду головного лікаря Заболоттівської районної лікарні №2, є головою фракції «Солідарність» у Ратнівській районній раді. Тож саме йому виборці впевнено довірили управляти новою громадою.

Головою Павлівської громади, що в Іваничівському районі став член фракції «Солідарність» у райраді Андрій Сапожник, який балотувався за підтримки партії та отримав переконливих майже 57% голосів підтримки.

У Ковельському районі вибори відбувались у Дубівській ОТГ, де беззаперечно перемогу у майже 67% голосів здобув Роман Троцюк, який теж йшов за підтримки партії Блок Петра Порошенка «Солідарність». У 2015 році за списками «Солідарність» він був за крок до отримання мандату депутата в районній раді. Кілька голосів не вистачило, аби потрапити в цей орган, однак сьогодні підтримка на виборах в ОТГ довела, що Роман Троцюк дійсно лідер та достойно управлятиме новоствореною громадою.

«Я щиро вітаю усіх переможців. Переконаний, що на нових посадах вони зарекомендують себе як відповідальні й сильні управлінці. Бажаю їм хорошої роботи та гідних результатів», - зауважив голова Волинської територіальної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укроп пролетів разом з Приватом?
Відповісти
виграли самовисуванці, бо кандидати від БПП пролетіли б, а такі заяви це як "хороша міна при поганій грі"
Відповісти
Троцюк під час виборчої кампанії жодного разу не вказав, що його підтримує БПП. Він самовисуванець! при чому тут Солідарність????
Відповісти
який збіг! по всіх громадах перемагають кандидати, яких підтримує БПП. За такої підтримки і потужної фінансової підтримки Івахіва було б дивним, аби троцюк не одержав беззаперечну перемогу
Відповісти
Останні новини
Три громади на Волині очолять кандидати, яких підтримала «Солідарність»
19 грудень, 2016, 11:14