На Волині затримали групу горе-мисливців

На Волині затримали групу горе-мисливців
У минулі вихідні, 17-18 грудня, на Волині прикордонники затримали групу осіб, які порушили державний кордон та прикордонний режим займаючись полюванням.

Так, учора ввечері, 18 грудня, прикордонний наряд відділу «Доманове» Луцького загону поблизу кордону з Білоруссю на напрямку Жиричі помітив доріжку слідів групи людей. Негайно були розпочаті пошукові заходи, а згодом прикордонники виявили 11 мисливці, - інформує Держприкордонслужба України.

В той же час інформації стосовно організованого полювання в цьому районі у прикордонні підрозділи не надходило. Чоловіки біля своїх автомобілів саме ділили здобич. Усі вони виявились громадянами України – мешканцями прикордоння, які мали усі необхідні документами для полювання, однак свої дії вони не узгодили з прикордонним підрозділом.

За порушення прикордонного законодавства на учасників полювання складені адміністративні протоколи з подальшим направленням до суду.

Крім того, прикордонники цього відділу поряд з кордоном затримали у минулу суботу 4 громадян Білорусі із забороненими знаряддями лову.

Громадяни сусідньої країни планували здійснювати незаконний вилов риби у меліоративних каналах, при цьому під час затримання порушники намагались здійснити втечу від українських прикордонників.

Вони виявилися жителями білоруського прикордоння від 19 до 24 років та пояснили, що ловили рибу на території Білорусі, однак нібито із-за алкогольного сп’яніння втратили орієнтування на місцевості.

Наразі двох порушників, які мали при собі документи, притягнуто до адміністративної відповідальності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині затримали групу горе-мисливців
19 грудень, 2016, 15:18