У Луцьку влаштували свято Миколая для соціально-незахищених дітей

У Луцьку влаштували свято Миколая для соціально-незахищених дітей
19 грудня в кафе «Ring», який знаходиться на території рекреаційної зони «City Park», відбулась благодійна акція з нагоди Дня Святого Миколая для дітей з неблагополучних та малозабезпечених сімей, яка відбулася під патронатом соціальної програми «Ми#SVIDOMI» луцького бізнесмена та мецената Андрія Покровського.

Подібний захід для діток проводять уже п’ятий рік поспіль.
Як розповіла головний спеціаліст служби у справах дітей Луцької міської ради Ірина Пенська, подібні свята допомагають дітям поринути в казку.

Відтак благодійну акцію відвідали діти з школи-інтернату Луцька, навчально–реабілітаційного центру й ті, які перебувають на обліку служби у справах дітей.

Зауважимо, що на свято в «Ring» завітало кілька десятків дітей, шкільного та дошкільного віку.


«Сьогодні тут можна побачити неприховану радість і щастя в очах дітей, адже більшість з них вперше на такому заході. Від щирої душі хочу щоб в цих дітей все в житті склалось найкращим чином. Окремі слова подяки хочемо висловити Андрію Покровському, який робить щасливими маленький діток», - сказала Ірина Пенська.

Куратор програми «Ми#SVIDOMІ» Павло Павлюк.

Тим часом дітей розважали казкові герої, які окрім подарунків підготували для малюків цікаві конкурси, розваги, та навіть танці з бульбашками.


Окрім цікавих конкурсів діти отримали яскраві подарунки – сучасне канцелярське приладдя.



Пізніше до діток в гості завітав персонаж їхнього улюбленого мультфільму – сніговик Олаф, який разом з малечою активно ловив мильні бульбашки, грався в різноманітні ігри та спілкувався з дітьми. Натомість дітлахи зобразили свого улюбленого героя у новеньких альбомах.




Закінчилось різдвяне свято загальним хороводом біля ялинки, яку встановили на території «City Park».




І поки діти водили хоровод біля лісової красуні разом з казковими героями та сніговиком Олафом, на них в кафе «Ring» вже чекав обід з різноманітних смаколиків, а також «солодкі» подарунки.









Зауважимо, що в суботу, 24 грудня, на маленьких лучан, які потребують підтримки, в рамках програми «Ми#SVIDOMI», відбудеться грандіозне святе у Волинському обласному театрі ляльок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку влаштували свято Миколая для соціально-незахищених дітей
19 грудень, 2016, 21:20