Рік патрульної поліції Луцька: досягнення та результати. ІНФОГРАФІКА

Рік патрульної поліції Луцька: досягнення та результати. ІНФОГРАФІКА
За рік роботи у Луцьку патрульні поліцейські опрацювали 38 255 подій, понад 12 тисяч із яких – самопризначені. Таким чином, правоохоронці за період своєї роботи наклали стягнень на понад 6 мільйонів гривень.

Про це повідомляють на офіційній сторінці патрульних у мережі Facebook.

Середній час прибуття патрульних на місце події становив 6 хвилин 49 секунд. Найбільша кількість звернень – 6315 - інформаційного характеру. Другими за частотою були сімейні сварки, на які довелося їздити аж 2616 разів. На адміністративні порушення патрульні реагували 2 568 разів, та виїжджали на 2 141 крадіжку.

Серед найпоширеніших викликів – конфлікти (2052 випадки відповідно), ДТП (1т747 випадків, 225 з яких виявили самі патрульні), бійки (761 випадок), шахрайство (316 випадків) та грабежі (203 випадки).

Щодо ДТП, то вдалося розкрити 135 аварій з матеріальними збитками, де водії зникали з місця аварії та 9 з тілесними ушкодженнями, де водії теж намагалися накивати п’ятами. Відтак, за весь період роботи патрульні наклали стягнень на понад 6 мільйонів гривень.

Також правоохоронці оформили 16 125 адмінматеріалів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. 721 раз оформляли матеріали за порушення правил стоянки, проїзду чи переходів, 2415 штрафували за кермування без належних документів,1057 протоколів виписали за їзду у нетверезому стані.

Окрім того, патрульні 914 разів оформляли порушення ПДР, що спричинило пошкодження автомобілів, доріг чи майна, 820 матеріалів склали через порушення правил користування ременями безпеки. Ще 429 постанов стосувалися порушення правил пішоходами чи велосипедистами, 111 – залишення місця ДТП, а 7 – вживання алкоголю після ДТП чи зупинки патрульними.

У сфері охорони громадського порядку та публічної безпеки патрульні за рік склали 1793 адмінматеріали. З них 868 постанов стосувалося розпивання алкоголю в громадських місцях, 440 виписали за дрібне хуліганство, 199- за злісну непокору поліцейському. 178 разів оформили розпивання алкоголю чи появу у п’яному вигляді у громадських місцях, 98 разів фіксували завідомо неправдивий виклик служб та 68 разів – порушення режиму тиші.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бардак найбільший в історії міста
Відповісти
Останні новини
Рік патрульної поліції Луцька: досягнення та результати. ІНФОГРАФІКА
20 грудень, 2016, 14:30