Волинські бійці на фронті стали помічниками Святого Миколая

Волинські бійці на фронті стали помічниками Святого Миколая
Військовослужбовці 14-ї окремої механізованої бригади із Володимира-Волинського підготували для школярів на Луганщині свято на день Миколая.

Про це у Facebook повідомила прес-служба бригади.

Здійснити мрії школярів Луганщини в день Святого Миколая взялися військовослужбовці 14-ї окремої механізованої бригади. Вони готувалися до свята заздалегідь: з ентузіазмом та душею. Зокрема бійці зібрали кошти, на які придбали подарунки для малечі Луганщини.



«А що подарунків назбиралося чимало, то військовослужбовці допомагали Святому Миколаю роздати їх дітлахам. І для кожної дитини, хлопчика та дівчинки, цей подарунок, напевне, стане особливим, запам’ятається на роки, а може, й на все життя – шматочок щастя, шматочок святкового дива з рук українських військових у час лихоліття й війни…», - йдеться у повідомленні.



Самі ж діти зустріли військовослужбовців справжньою новорічною казкою, на знак подяки за увагу, турботу та тепло подарували святковий концерт.

«І нехай за кілька кілометрів – лінія фронту, війна, ворог, який вже третій рік поспіль шматує українську землю, отруює підлістю й люттю реальність... Та доки там, на межі, на лінії фронту – наші військові, доти школярі Луганщини, як і діти всієї України можуть вірити в диво, в казку і в мрію… Бо на її сторожі стоять наші воїни, які не просто її захистять, вони створять її для українських дітей своїми руками…» - зазначається в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські бійці на фронті стали помічниками Святого Миколая
20 грудень, 2016, 13:27