Україна поступилася вдома Чорногорії. ВІДЕО

Україна поступилася вдома Чорногорії. ВІДЕО
На полі НСК "Олімпійський" в Києві завершився матч четвертого туру відбіркового етапу чемпіонату світу - 2014 в групі Н: Україна поступилася Чорногорії з мінімальним рахунком 0:1.

Про це пише Газета по-українськи.

У відсутності захворілого головного тренера Олега Блохіна збірна України не зуміла переломити хід гри з командою Чорногорії і в присутності 50,5 тис. вболівальників поступилася гостям з мінімальним рахунком.

Перший тайм протистояння пройшов зі значною ігровою перевагою команди України, проте перед перервою господарі пропустили - Тарас Михалик у центрі поля помилився з передачею, послідувало перехоплення, Деян Дамьяновіч втік від Анатолія Тимощука і відправив м'яч у ворота Андрія П'ятова.

Протягом другого тайму господарі намагалися відігратися, але під завісу матчу чорногорці здобули право на пенальті - Євген Селін порушив правила у штрафному, а Стефан Йоветіч не реалізував 11-метровий - з ударом півзахисника впорався П'ятов. У хвилини, що залишилися українці намагалися врятувати гру, проте переломити хід матчу не вдалося. Таким чином, збірна України зазнала першої поразки на відбірковому етапі чемпіонату світу - 2014.

Чемпіонат світу - 2014
Група Н. 4-й тур

Україна - Чорногорія - 0:1

Голи: Дамьяновіч, 45 (0:1).
Незабиті пенальті: ні - Йоветіч, 80.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Україна поступилася вдома Чорногорії. ВІДЕО
17 жовтень, 2012, 10:20