Гузь розповів, чому його помічник конкурував на виборах із «Укропом»

Гузь розповів, чому його помічник конкурував на виборах із «Укропом»
Кандидати, яких підтримував Ігор Гузь, Сергій Киреєв і Андрій Сапожник балотувалися як самовисуванці через своє власне рішення.

Про це він розповів у інтерв’ю ВолиньPost.

«Мій побратим Сергій Киреєв фактично програв у Поромові Євгену Недищуку (від «Укропу», - ред.), зараз у Павлівці вибори: мій помічник-консультант Андрій Сапожник змагається із Миколою Михняком (згодом стало відомо, що Сапожник переміг, - ред.). Вони вирішили іти самовисуванцями. Це їхні рішення», - відзначив Гузь.

«Але я не бачу в цьому проблеми, як і не бачить в цьому проблеми Палиця. Кого виберуть люди, той буде керувати. Я особисто буду працювати із будь-яким переможцем. І в Поромові Євгена Недищука я вже привітав із перемогою. Я давно його знаю як політика, депутата обласної ради, ми були в одному скликанні. Так само не бачу проблем із боку «Укропу». Тільки що перед інтерв’ю я спілкувався із В’ячеславом Рубльовим (голова обласного осередку партії, - ред.) щодо ситуації в інших громадах. Тому я думаю, що все це нормально», - додав нардеп.


ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю ПОВНІСТЮ


Нагадаємо, раніше Ігор Гузь заявляв, що об'єднує зусилля із Ігорем Палицею. Також вони спільно перепливали Згоранське озеро.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гузь розповів, чому його помічник конкурував на виборах із «Укропом»
21 грудень, 2016, 04:12