Фото з першого «дня народження» патрульної поліції Луцька

Фото з першого «дня народження» патрульної поліції Луцька
Понад півтори сотні патрульних поліцейських та їх рідних зібралися у Палаці учнівської молоді Луцька, аби разом відзначити першу річницю роботи. У рамках святкування патрульні приймали подяки та вітання, а декотрі отримали чергові звання та подяки.

Святкували річницю луцьких полісменів 20 грудня.

«Зараз ми маємо довіру, але щоб її виправдати, нам треба ще багато працювати і удосконалювати навички. Так, молоді, але результат є, я його бачу та задоволений ним», - розпочав промову заступник начальника Нацполіції Олександр Фацевич. Ось уже рік, як молоді та амбіційні хлопці та дівчата одягли форму і взялися виконувати свою нелегку та небезпечну роботу Фацевич подякував і лучанам, які протягом цього часу підтримували поліцейських.

«Несіть службу так, щоб хлопці на Сході знали, що вони не просто так там стоять», - додав поліцейський та наголосив – захищати не менш важливої на місцях, а найкращим показником роботи є довіра громадян. Після цього Фацевич вручив правоохоронцям подяки, медалі та погони.

Очільник головного управління Нацполіції на Волині Петро Шпига побажав усім мирного неба та натхнення виконувати свою роботу. Очільнику управління патрульної поліції Олександру Вовченку вручили ікону. Заступник Шпиги Сергій Козак додав, що серед молоді знайшлося стільки гідних людей, які зважлися особисто змінювати країну, а не «у соцмережах зі стаканом пива у руках». Тому він також побажав успіху у спільній справі всіх правоохоронців.

Патрульні приймали подяки й від заступника голови ОДА Сергія Кошарука, заступника голови облради Романа Карп’юка, мера Луцька Миколи Романюка.

Психолог Антоній Мельник, який був задіяний під час психологічного відбору патрульних розповів, що такого жорсткого відбору він не бачив ще ніде. Патрульним треба було відповісти на 567 питань.

«На вулицях – кращі з кращих, які пройшли цей фільтр, пройшли річне випробування», - зазначив Мельник.

У свою чергу патрульні подякували тим, хто допомагав та співпрацював – самооборонівцям.

«Я пам’ятаю ці спочатку невпевнені, а далі вже впевненіші та професійні кроки кожного з вас», - пригадав Олександр Лєсной. Його колега Олександр Ніколайчук додав, що самооборонівці були надійним плечем і надалі готові підставити його у будь-який момент. Після цього представники громадського формування вручили патрульним подяки.

Вітали поліцейських і представники волонтерських ініціатив «Меценати для солдата» та «Інститут громадянської співпраці та волонтерства», адже патрульні залюбки долучалися до багатьох благодійних заходів.

У програмі святкування для присутніх виступили вихованці Палацу учнівської молоді, які співали, танцювали та навіть демонстрували талановиті гумористичні сценки.

На завершення вечора слово взяв очільник управління. Вовченко подякував усім патрульним за сумлінну роботу.

«Хочу подякувати сім’ям, які відпускають вас на роботу та очікують удома. Дякую вашим мамам, татам, дружинам, дякую ха таких чудових дітей - за свій особовий склад», - сказав Вовченко. Він висловив подяку усім, хто підтримує патрульних та тим самим забезпечує їх роботу.

«Дорогий мій особовий склад! Як я вже й казав – ні кроку назад, тільки вперед», - підсумував Вовченко. Мовляв, реформа не закінчиться, поки є патрульні, які прагнуть робити країну кращою. Тож начальник управління підкреслив, що пишається своїм особовим складом.

Після завершення урочистої частини на присутніх чекали торти, спілкування у неформальній обстановці та можливість зробити світлину на пам’ять.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
успіхів
Відповісти
За рік патрульної служби у районі міста, де я живу - цих чучундриків лиш рази два було видно.
А в інфографіку роботи полціції входить кількість розбитих авто, кількість п'яних полыцейських за кермом???? га???????
Відповісти
Цікаво чи прозвітували вони про кількість розбитих службових автомобілів???
Відповісти
Шановні журналісти проведіть розслідування а за чий кошт все це дійство хто заплатив за оренду залу, фуршет, тощо і тоді побачимо всю чесність
Відповісти
В перших рядах сидять і всерівно фоткаються! таке враження що крім селфі ніфіга вони не роблять!
Відповісти
Обгортка гарна, а в серенині непрофесіонали!!! Хто злочини розкривати буде? Зруйнували органи МВС України!Знищили ОРД, основу основ поліції в усьому світі, криміналістику!!!
Відповісти
Гидко дивитись спідниці труси не прикривають, не бриті, в розвалку сидять, волося зліплось ну і профі селфі це наші поліцейські?
Відповісти
Цирк і більше нічого!!!!!
Відповісти
Останні новини
Фото з першого «дня народження» патрульної поліції Луцька
20 грудень, 2016, 19:04