Лучан кличуть на всесвітню акцію проти Путіна

Лучан кличуть на всесвітню акцію проти Путіна
21 січня у Луцьку активісти громадської організації «Всесвітній рух патріотів України» проведуть третю акцію «Stop Putin». Активісти вимагатимуть виведення російських військ із Донбасу, посилення спостережної місії ОБСЄ та продовження санкцій.

Про це повідомив керівник волинського осередку організації Дмитро Василенко.

За словами активіста, засновниця організації волонтерка Ірина фон Бург, яка неодноразово допомагала постраждалим від воєнних дій на Сході, анонсує проведення акції у декількох країнах.

На Волині вже відбувалися 2 антипутінські акції. Цього разу наголошуватимуть на необхідності продовження санкцій проти Росії, можливість продовження яких розглядатимуть 30 січня 2017 року.

Активісти у різних містах планують вийти під російські посольства чи представництва.

«Оскільки у Луцьку такого представництва немає, ми проведемо її під стінами «Сбербанку Росії», бо розуміємо, куди і звідки їхні гроші», - зазначає Василенко.

Тож активісти прийдуть із лозунгами та плакатами, аби вчергове привернути увагу світу до російської агресії на Сході. Тож у ході третьої акції вимагатимуть вивести з території України російські окупаційні війська та техніку. Також протестувальники закликатимуть посилити місію ОБСЄ, аби вони перебували у зоні конфлікту цілодобово та допустити їх на тимчасово непідконтрольні Україні території.

Закликатимуть пікетувальники й до продовження санкцій проти Росії, оскільки вона не дотримується Мінських угод, в навпаки – розширює території впливу своїх військ.

Також світових лідерів проситимуть посприяти звільненню громадян України, яких незаконно утримують на території Росії чи в анексованому Криму через сфабриковані справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тож, також - ключові слова допису... непрофесійно((((
Відповісти
Спочатку трба зупинити найголовнішого агента кремля - Парашенку
Відповісти
та посадили всіх хто крав 25 років.посмоктали обаминого льодяника. осталось евролохів на шоу путина посмішити вивести.та там жириновського вистачае
Відповісти
Не проти Путіна акцію проводити, а проти наших Порошенків, Гройсманів,всіх е-декларантів з мільйонними статками.Гляньте, як поляки вийшли на акції протесту. Молодці! А ми Путін, Путін. З себе треба починати. Тому й живемо так, що дозволяємо робити себе лохами. Гляньте, кого ми обрали? Що їм українці потрібні?
Відповісти
би проти путіна акції влаштовувати і сололдощі рошеновські з ліпецька їсти...
Відповісти
Останні новини
Лучан кличуть на всесвітню акцію проти Путіна
21 грудень, 2016, 21:55