Прокуратура вернула лучанам гуртожиток на Ковельській

Прокуратура вернула лучанам гуртожиток на Ковельській
Прокуратура повернула гуртожиток вартістю майже 7,7 млн. грн. територіальній громаді Луцька.

Про це повідомила 17 жовтня прокуратура Волинської області.

Прокурор міста Луцька звернувся з позовом в інтересах держави та територіальної громади обласного центру Волині в особі Луцької міської ради до Регіонального відділення Фонду держмайна України, Товариства з обмеженою відповідальністю «Волиньметбуд», Колективного підприємства «Промбуд-6» про часткове визнання недійсним договору купівлі-продажу та визнання недійсним свідоцтва про право власності на гуртожиток по вул. Ковельській, 3 у Луцьку, виключення гуртожитку зі статутного фонду ТзОВ й повернення його у комунальну власність міськради.

У 1993 році цей гуртожиток був безпідставно включений у склад цілісного майнового комплексу, який передавався у власність підприємства «Волиньбуд» (у подальшому приміщення гуртожитку стало власністю КП «Промбуд-6» і увійшло до статутного фонду ТзОВ «Волиньметбуд»).

При приватизації гуртожитку було порушено право територіальної громади отримати житловий будинок у комунальну власність.

Рішенням господарського суду Волинської області гуртожиток визнано комунальною власністю громади міста Луцька.

На виконання цього рішення господарського суду за територіальною громадою зареєстровано право власності на гуртожиток №2 вартістю 7 мільйонів 672 тис. грн. та загальною площею 2416 кв.м., розташований на вул. Ковельській, 3 в обласному центрі Волині

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це події 2009 року, саме тоді і було винесено рішення господарського суду. Мешканці гуртожитку давно отримали ордери. Дивно чому про це пишуть тільки зараз? Напевне зовсім не має про що писати в Луцьку )))))))
Відповісти
Останні новини
Прокуратура вернула лучанам гуртожиток на Ковельській
17 жовтень, 2012, 12:10
Школяр помер від укусу оси
17 жовтень, 2012, 11:30