На новолинську шахту в бюджеті заклали 150 мільйонів

На новолинську шахту в бюджеті заклали 150 мільйонів
У держбюджеті на 2017 рік заклали додаткових 130 мільйонів гривень на продовження будівництва шахти №10 в Нововолинську.

Бюджет прийняли народні депутати сьогодні близько 5-ї години ранку, - повідомила прес-служба народного депутата України Ігоря Гузя.

«Після двох публічних звернень до Володимира Гройсмана висловлених цього тижня мою позицію врахували - до попередніх 20 млн.грн. додали ще 130 млн. грн. Тому відповідно шахту ніхто не буде консервувати/закривати! Переконаний що вугільній галузі на Волині бути!» - коментує він.

У пояснювальній записці до проекту бюджету зазначено, що відповідно до пропозицій, поданих заздалегідь, за бюджетною програмою, депутати, котрі підтримали законопроект, проголосували також за «Державну підтримку вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції», тобто фактичне фінансування недобудованої Нововолинської шахти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: ЯК ВОЛИНСЬКІ НАРДЕПИ ГОЛОСУВАЛИ ЗА БЮДЖЕТ-2017

Ігор Гузь напередодні повідомляв, що підтримає проект бюджету-2017 лише за умови фінансування у 2017 році шахти №10 «Нововолинська».

До відома, бюджет на наступний рік загалом підтримали 274 народні депутати, 37 проголосували проти, 35 - утрималося та 22 - не голосували.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єдиний депутат з Волині,який ходить на роботу і приймає активну участь в розробці і ухваленні законів.Людина на своєму місці,а ще дуже виріс як політик.Молодець.
Відповісти
Останні новини
На новолинську шахту в бюджеті заклали 150 мільйонів
21 грудень, 2016, 09:22