Роботу луцького підприємства-перевізника визнали незадовільною

Роботу луцького підприємства-перевізника визнали незадовільною
Роботу АТП №10701 визнали незадовільною через невідповідність графіку, часті з'їзди водіїв з рейсу, або ж взагалі їхню відсутність.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету.

Так, директор підприємства Анатолій Тимощук просив підняти тариф на проїзд у маршрутці до щонайменше 5 гривень, через зношеність рухомого складу, зростання акцизу на пальне та підвищення мінімальної заробітної плати.

Анатолій Тимощук переконував, що навіть тариф у 4 гривні не покриє всіх витрат. Зауважимо, що це підприємство обслуговує у місті одразу 9 маршрутів.

Проте начальник управління транспорту Луцькради Анатолій Миронюк озвучив результати моніторингу підприємства, відповідно до якого було зафіксовано велику кількість з’їздів автобусів з рейсів та недотримання графіків.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев також висловив обурення щодо незадовільної роботи підприємства. Мовляв, АТП №10701 вже неодноразово давали час на усунення недоліків та навіть видавали приписи.

«Є чіткий графік, якого треба слідувати. Але ваші водії, їздять так як хочуть. У вас повністю не працює диспетчерська система, не вистачає водіїв. І мені здається, що підприємство не зацікавлене у тому, щоб працювати на високу оцінку. Тому я пропоную цим рішенням визнати роботу підприємства незадовільною. Або ж управлінню транспорту продовжувати моніторинг роботи підприємства, а у разі виявлення порушень – ставити питання про розірвання договору з цим перевізником», - запропонував Яковлев.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отак прочитав і а ж плакати хочеться, які ті перевізники бідні. Працюють собі в збиток і все для простих людей...
Шановні не потрібно думати що ви самі розумні а весь народ дурники.
Якщо ви збиткові закривайтесь і віддайте маршрути іншим. Перевізників готових працювати за 3 грн вистачає.
І взагалі потрібно при проведенні конкурсу на маршрут, вимагати щоб в кожній машині був ел.облік пасажирів і в онлайні можна було побачити яка кількість ї в автобусі в даний момент і скільки перевезено за місяць і рік. Тоді всі непорозуміння зникнуть самі собою. А то зараз виходить так що жодних причин і доказів не маючи хочуть підняти вартість до 5 ген.
Відповісти
Останні новини
Роботу луцького підприємства-перевізника визнали незадовільною
21 грудень, 2016, 10:09