«Батьківщина» Волині проводить акцію «З добром від Святого Миколая»

«Батьківщина» Волині проводить акцію «З добром від Святого Миколая»
У ці передноворічні дні депутати та активісти обласного партосередку «Батьківщина» відвідують родини учасників АТО, хворих діток, інвалідів, сиріт, одиноких людей похилого віку, відправляють допомогу українським бійцям на Донбас.

Одними з перших до благодійних заходів долучилася Луцька міська партійна організація. Молоді «батьківщинівці» зібрали і передали на фабрику Святого Миколая іграшки.

У Володимирі-Волинському депутати фракції «Батьківщина» Ігор Шевчук, Леонтій Дмитрук, Сергій Гранат, Олег Ковальчук та активісти Андрій Гудим, Надія Цикалюк, Олександр Лещук, Святослав Шилівський, Андрій Мохончук влаштували свято для діток, які лікуються у педіатричному відділенні територіального медичного об’єднання.

Як повідомив голова міського партосередку Олег Свідерський, малятам вручили солодкі подарунки та нові іграшки для кімнати розваг, а працівникам дитячого відділення – електрочайник та праску.

Активісти Горохівської районної «Батьківщини» разом із головою Василем Пащуком побували в реабілітаційному центрі «Сонце любові», почастували його підопічних солодощами, поспілкувалися, підтримали теплими словами.

Голова Камінь-Каширської районної парторганізації Роман Завадович перейнявся проблемами родини Шеметюків із села Волиця. Батьки звернулися у громадську приймальню «Батьківщини» з проханням допомогти коштами на лікування сина, який хворіє на діабет. Керівник партосередку взяв під особистий контроль розв’язання проблеми, а також вручив хлопчику кошти на придбання подарунка з нагоди дня Святого Миколая. За 11 років, відколи Богдан лікується, таке трапилося вперше, сказала його мама.

У Локачинському районі виконуючий обов’язки голови Локачинської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Володимир Ципюк побував у дитячому садку та початковій школі Марковичівської сільської ради, привітав колективи зі святом, а малечі вручив подарунки. Родину Григорія Савчука – українського захисника, котрий наклав життям на Донбасі, захищаючи незалежність України, відвідав голова Замличівського партосередку Лук’ян Дмитрук і вручив його діткам-сиротам подарунки.

У ці дні «батьківщинівці» Волині долучилися до збору доброчинної допомоги землякам, які протистоять російсько-сепаратистським найманцям.

Депутати фракції «Батьківщина» Маневицької районної ради зібрали і передали на передову печиво, цукерки, дитячі малюнки, обереги та вітальні листи від школярів. Вантаж із бензопилами, запасними частинами до них, кабелем, лампочками, що їх відправили із Володимира-Волинського на Донбас, супроводжує «батьківщинівець» Микола Матусевич.

«Символ нашої партії – червоне серце. Від нього йде тепло і любов. Їх нині так не вистачає соціально незахищеним, скривдженим долею людям, тим, хто протистоїть ворогам нашої незалежності на Сході України. Тому маємо творити добро, підтримувати одне одного, простягати руку допомоги», – розповів голова Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олег Кіндер.

За його словами, акція «З добром від Святого Миколая» триватиме до новорічно-різдвяних свят.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завадович дав 100 гривень на подарунок хворому маляті, а такого ніколи раніше не було і не від Палиці, ні від Стефановича подарунків діти не отримували. Бігом статтю в Полісся і Голос України!
Відповісти
Піди запитай у матері хворої дитини, хто і коли з волинських багатіїв їх підтримав. Ні Палиця, ні Стефанович нічого не роблять просто так, а лишень для піару. Натомість у свою кишеню Палиця збирає голоси бідних поліщуків. Завадович не йде ні в які депутати. Піар йому не потрібний, але люди мають знати, хто щиро допомагає, а хто - лише з розрахунку. Недарма ж символ благодійного фонду Палиці - розчепірена рука. Видно, щоб добре було хапати.
Відповісти
Не стоит принимать доброту за слабость, грубость за силу, а подлость за умение жить.
Відповісти
Останні новини
«Батьківщина» Волині проводить акцію «З добром від Святого Миколая»
21 грудень, 2016, 11:01