Треба, щоб люди в нас повірили, - луцький патрульний

Треба, щоб люди в нас повірили, - луцький патрульний
Командир третьої роти патрульної поліції Луцька Микола Твердяк пішов у поліцію, аби змінити країну.

Раніше працював вчителем фізкультури у школі, служив у 24-ій механізованій бригаді та брав участь в АТО, - повідомляє Громадське. Волинь.

«Працював в школі вчителем фізкультури. Пропрацював майже рік та потрапив під часткову мобілізацію в 24-ту механізовану бригаду в місто Яворів. Провів два місяці на полігоні, а потім нас відправили на Схід брати участь в АТО. Починаючи з-під Слов’янська, Крива Лука. Блокпости, Артемівськ. Потім звільняли спільно з 95-ої бригадою Лисичанськ та Северодонецьк. Але дякувати Богу, що все добре. Повернувся живий-здоровий додому. Пропонували реабілітацію психологічну пройти, але я відмовився. Для мене найкраща реабілітація була – це повернутися в школу до своїх діток», – розповідає поліцейський.

Пізніше він дізнався про набір у патрульну поліцію та вирішив спробувати свої сили.

«Пішов у патрульну поліцію, щоб змінити щось. На мою думку, за цей рік часу, що ми існуємо, ми багато що зробили та змінили. Хоча є багато людей, котрі говорять, що ми нічого не змінили і нам тільки даремно гроші платять. Я так не вважаю. Дуже багато зроблено в Луцьку для того, щоб він став безпечнішим», – розповідає Микола.

Патрульний каже, що багато протоколів, які поліцейські складають на порушників, скасовують у суді.

«Колись можна було «порішати» відразу з працівниками ДАІ. Зараз бачать, що з нами не можна вирішити це питання…То судді йдуть на те. Не проводять реформу суду, і судді знають, що їм за це нічого не буде», – розповідає чоловік.

Твердяк зазначає, що за рік роботи з патрульної поліції звільнилося декілька чоловік. Кажуть, що ця робота їм не до душі.

«З моєї роти звільнилися троє людей. Один звільнився у зв’язку з тим, що це «не його». Він не мав терпіння спілкуватися з людьми. Він думав, що гарно постелили, і ти собі м’яко падаєш. Я йшов в патрульну поліцію, знаючи, що так не буде. Нас звинувачують у тому, що ми не є професіоналами своєї справи. З однієї сторони я з цим згідний, що ми – не професіонали. Але я навіть не буду порівнювати нас з іншими країнами. Ми – молода країна, ми до чогось йдемо і з часом все буде. Треба, щоб люди в нас повірили», – каже поліцейський.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В кого в тих хто кришує ці азартні клуби по всьому луцьку?
Відповісти
Пішов в поліцію щоб змінити щось в СВОМУ фінансовому становищі, хорошого працівника керівник буде тримати всіма силами а в поліції ті хто ображений на всіх і жага до влади над іншими хоч якоїсь щей платять
Відповісти
Останні новини
Треба, щоб люди в нас повірили, - луцький патрульний
21 грудень, 2016, 11:12