У судах важко добиватися покарання за «самогон», – луцька поліція

У судах важко добиватися покарання за «самогон», – луцька поліція
У судах нині дуже важко «проходять» протоколи, пов’язані із покараннями за незаконний продаж алкоголю, тому це гальмує боротьбу із ним.

Про це розповів начальник сектору превенції Луцького відділу поліції Леонід Прокопчук під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва у середу, 21 грудня.

Також, за його словами, виникають проблеми, бо кількість дільничних в рамках реформи зменшили, тому збільшити масштаби роботи складно. Проте за 2016 рік спільна рейдова група муніципальної поліції, управління розвитку підприємництва і поліції Луцька здійснила 43 рейди і склала 65 протоколів за продаж алкоголю у невстановлений час, а також 4 протоколи за порушення режиму тиші.

Зокрема проблеми виникають із комп’ютерними клубами, які не звертаються щодо режиму роботи і працюють вночі. При цьому під час рейдів такі заклади просто закривають і не пускають поліцейських. В такій ситуації притягнути до відповідальності можуть тільки відвідувачів за азартні ігри, – розповідає Леонід Прокопчук.

Депутат Петро Нестерук поцікавився, чи можна вилучати апаратуру в таких клубах, щоб припиняти азартні ігри. Проте в рамках чинного законодавства це не передбачено, – відзначає Прокопчук. За словами заступника начальника управління розвитку підприємництва та реклами Ірини Ясенчук, «проблемним» залишається підприємець Людмила Павлович, яка не іде на контакт із управлінням. В її закладах, мовляв, системно виявляють порушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гнав, зену і буду гнати!!!!
Відповісти
Останні новини
У судах важко добиватися покарання за «самогон», – луцька поліція
21 грудень, 2016, 12:16