Вишам потрібно заборонити приймати благодійні внески, - студенти

Вишам потрібно заборонити приймати благодійні внески, - студенти
Необхідно прийняти необхідні зміни до законодавства України в частині заборони вищим навчальним закладами приймати благодійні внески від студентів.

Про це повідомляє ІА ZIK із посиланням на заяву координатора громадської ініціативи «Студентський захист» Андрія Черниха.

Таке рішення виглядає найбільш правильним, враховуючи студентські звернення щодо примушування їх робити благодійні внески перед поселенням у гуртожитки або перед сесією з одного боку, та запевнення керівників вищих навчальних закладів про те, що студенти добровільно приймають рішення про сплату благодійного внеску до ВНЗ – з іншого боку.

«Мені дуже складно уявити «масовий психоз» студентів вищих навчальних закладів, які одночасно роблять благодійні внески однакового розміру. Це просто фантастика, враховуючи реальний матеріальний стан наших студентів. Не можна перекладати фінансові проблеми вишів на плечі студентів», – підкреслює Андрій Черних.

Громадська ініціатива «Студентський захист» розробить необхідні зміни до законодавства України до Дня студента (17 листопада) та передасть їх усім керівникам політичних партій – переможцям виборчої кампанії до парламенту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вишам потрібно заборонити приймати благодійні внески, - студенти
17 жовтень, 2012, 15:00