Справу бійця 51-ї бригади скоро закриють

Справу бійця 51-ї бригади скоро закриють
Відбулося судове засідання у справі бійця 51-ї бригади Олександра Хваса, якого звинувачують у самовільному залишенні частини.

Сам військовослужбовець запевняє, що незаконно частину не залишав, та закону не порушував. Слухання справи відбулося у середу, 21 грудня, у Володимир-Волинському міському суді, - йдеться у сюжеті Громадське.Волинь.

Суд мав опитати свідків сторони обвинувачення у режимі відеоконференції, однак вони не вийшли на зв’язок. У зв’язку з цим, суддя Володимир-Волинського міського суду Олександр Лященко вирішив повторно викликати цих свідків.

Адвокат Олександра Хваса Василь Нагорний звернувся до суду з проханням викликати від сторони захисту ще одного свідка – Миколу Харчука. Це офіцер підрозділу підсудного з виховної роботи.

Нагорний зазначив, що вже у січні справу мають закрити.

«Я так думаю, що 5 січня, тобто під час наступного засідання, ми вже очікуватимемо на вирок. Захист на виправдовувальний, сторона обвинувачення – на обвинувачувальний. Справа ця надумана. Прокуратура розуміє, що програла її, що хлопець буде виправданий. Але намагаються зберегти «честь мундира». Фактично, прокуратура більше переживає за те, що втратить премію, ніж за справедливість», – розповів Нагорний.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Справу бійця 51-ї бригади скоро закриють
22 грудень, 2016, 01:16